Директором з реклами журналу Joy в Україні став Володимир Покрасенко

9 Жовтня 2012
4971
9 Жовтня 2012
16:18

Директором з реклами журналу Joy в Україні став Володимир Покрасенко

4971
Директором з реклами журналу Joy в Україні став Володимир Покрасенко

Директором з реклами відділу глянцевих видань Bauer Media Group в Україні, зокрема, журналу Joy, призначений Володимир Покрасенко. Про це йдеться в повідомленні видавця.

 

Володимир Покрасенко працює в медіа з 2001 року. Його шлях в медіабізнес починався з рекламного відділу газети «Комсомольская правда». Має досвід роботи на керівних позиціях в медіабаїнгових підрозділах рекламно-комунікаційних груп.

 

Нагадаємо, починаючи з 2013 року журнал Joy буде випускатися в Україні Bauer Media Group замість «Бурда Україна». До роботи над журналом приступає нова команда. Головним редактором Joy у Росії та Україні призначено Дар'ю Королькову.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4971
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритика
4222 дн. тому
шановний Вот это да!, кадрові зміни у видавництвах - це теж тема Телекритики
Вот это да!
4223 дн. тому
Афигенная новость без обозначения "проплачено в карман Лигачевой". Кто это такое? Шо воно значить?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду