«Студія Квартал-95» розпочала співпрацю з «1+1»

6 Жовтня 2012
14355
6 Жовтня 2012
15:29

«Студія Квартал-95» розпочала співпрацю з «1+1»

14355
Окрім «Вечірнього Кварталу», «Вечірнього Києва» та «Розсміши коміка», студія Володимира Зеленського вироблятиме нові проекти для «1+1»
«Студія Квартал-95» розпочала співпрацю з «1+1»

«Студія Квартал-95» та «1+1» офційно оголосили про початок співпраці. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Починаючи з жовтня телепроекти «Вечірній Квартал», «Вечірній Київ» та «Розсміши коміка» виходитимуть в ефірі «1+1», а 19-го жовтня запланована прем'єра нового розважального шоу «Вечірній Квартал». Зйомки проекту проходили 4 та 5 жовтня.

 

«На сьогоднішній день "Студія Квартал-95" шукає нові перспективи і можливості реалізації своїх ідей і проектів. Нові випуски, вже добре знайомих глядачам, проектів "Вечірній Квартал", "Вечірній Київ" та "Розсміши коміка" можна буде побачити в ефірі телеканалу "1+1". Ми віримо, що співпраця з "1+1" буде дуже плідною та взаємовигідною», - коментує художній керівник «Студії Квартал-95», екс-генеральний продюсер телеканалу «Інтер» Володимир Зеленський.

 

«На українському ринку "Студія Квартал-95" є лідером у категорії розважальних програм. Ми раді, що на каналі "1+1", окрім відомих програм, "Студія Квартал-95" розпочне роботу над новими проектами», - коментує генеральний директор групи компаній «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

З подробицями  зйомок нових випусків «1+1» познайомить глядачів у випуску «ТСН.Тиждень» 7 жовтня.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у вересні цього року Володимир Зеленський  залишив посаду генпродюсера телеканалу «Інтер». Припинити співпрацю з каналом прийняли рішення також Сергій Шефір, Борис Шефір та Андрій Яковлєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14355
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
alton
4191 дн. тому
Выгребли бабло с Интера, пора искать других доноров.
странная история
4191 дн. тому
А разве Порохняк уже не собственник "Квартала"?
ЗРИТЕЛЬ
4191 дн. тому
Молодцы!!! Поздравляю. На Интере уже давно запущен вирус на самоуничтожение. Вовремя Вова и К умыли руки от издевательства над зрителем. Талантливы, с человеческим лицом и поступками - ВПЕРЕД к новым ОСКАРАМ!!! Искренне радуюсь за вас.
ДимОК
4191 дн. тому
Пора прикрыть эту шарашкину конторку с тупым низкопробным юмором и шутками уровня ниже плинтуса
?...
4191 дн. тому
месть за "Велику Різницю"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду