На знімальну групу «Надзвичайних новин» напали через сюжет про «Посольство Боже» Аделаджи

5 Жовтня 2012
5944
5 Жовтня 2012
17:05

На знімальну групу «Надзвичайних новин» напали через сюжет про «Посольство Боже» Аделаджи

5944
На знімальну групу «Надзвичайних новин» напали через сюжет про «Посольство Боже» Аделаджи

На знімальну групу програми «Надзвичайні новини» на ICTV напали у сільській раді села Лісники Київської області. Про це «Детектор медіа» розказав ведучий та керівник програми Костянтин Стогній.

 

За його словами, у редакцію програми звернулись мешканці села Лісники, занепокоєні тим, що голова сільради відписує землі «Посольству Божому» Сандея Аделаджи. Журналіст Тетяна Кругова та оператор Олександр Петрик поїхали робити сюжет з цього приводу.

 

Однак, як йдеться на сайті програми, оператора програми у сільраді побили - його кинули на землю і сказали: «От так будемо тебе закопувати у квітах». Тетяні Круговій чиновники погрожували розправою. На місті пригоди журналістка міліцію не викликала.

 

«Зараз я хочу з ними поговорити. Якщо вона розглядає ці погрози як реальні, тоді викликатимемо міліцію і будемо наполягати на порушенні кримінальної справи», - сказав пан Стогній.

 

Сюжет на цю тему «Надзвичайні новини» готують у вечірній випуск (19.30).

 

Нагадаємо, у 2009 році Тетяну Кругову, яка повідомила міліцію про плантацію конопель, затримали за і допитували кілька годин, вилучивши відеозапис та зіпсувавши камеру. Керівник відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків Голосіївського райвідділу міліції Києва Іван Білоус звинуватив журналістку у спробі зґвалтування. Згодом її викликали на повторний допит, а коли вона прийшла в супроводі двох народних депутатів, міліціонери сказали, що більше претензій не мають. Згодом начальник ГУ МВС у м. Києві генерал-лейтенант міліції Віталій Ярема повідомив, що дільничному інспектору, який не зреагував на повідомлення журналістки, оголошено сувору догану.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5944
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kassa
4245 дн. тому
Аделаджа всех достал своей паствой
777
4245 дн. тому
надо таких лишать должности сельсоветчиков-цветоводов
ugo ozls
4245 дн. тому
бедные ребята.Что то им не везет в последнее время на гадов
главврач
4245 дн. тому
Что не день то новый псих.Что за уродцы то такие повылазили со всех дыр ?
Cигал
4245 дн. тому
Вот гады!никак не успокоятся со своим Аделаджей,зомби чертовы.Оператор то тут при чем
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду