В Україні оберуть найкращі тематичні телеканали

28 Вересня 2012
5698
28 Вересня 2012
15:20

В Україні оберуть найкращі тематичні телеканали

5698
В Україні оберуть найкращі тематичні телеканали

В Україні четвертий рік поспіль обирають найкращі нішеві та тематичні телеканали. Для цього на сайті премії «Media & Sat Leaders» msl.mediasat.ua, з 27 вересня до 12 жовтня відкрито голосування, за результатами якого будуть визначені телеканали-лідери в 12 категоріях. У цьому році за звання найкращого змагатимуться 173 тематичних канали. В якості журі виступають безпосередньо телеглядачі, які, проголосувавши, дадуть оцінку і підіб'ють підсумки роботи телеканалів, представлених на телевізійному ринку України. Урочисте нагородження переможців відбудеться 17 жовтня 2012 р. в рамках міжнародної виставки EEBC у виставковому комплексі «КиївЕкспоПлаза», павільйон 1Д о 19.00.


На здобуття премії «Media & Sat Leaders 2012» номіновано понад 170 телеканалів у 12 категоріях:

  Найкращий канал ділових новин
  Найкращий інформаційний канал
  Найкращий музичний канал
  Найкращий розважальний канал
  Найкращий фільмовий канал
  Найкращий канал багатосерійних телефільмів
  Найкращий спортивний канал
  Оригінальний проект
  Найкращий пізнавальний канал
  Найкращий дитячий канал
  Найкращий канал для чоловіків New!
  Найкращий канал для жінок New!


Організатори прагнуть тримати руку на пульсі глядацьких потреб та інтересів, і щорічно вносять зміни в умови проведення премії. Наприклад, в цьому році з'явилися дві нові номінації: «Найкращий канал для чоловіків» та «Найкращий канал для жінок». Урочиста церемонія нагородження переможців обіцяє бути ще більш яскравою і захоплюючою.

 

Проведення IV щорічної Преміїї «Media & Sat Leaders 2012» підтримують Національна Рада, Асоціація правовласників і постачальників контенту, Телекомунікаційна палата України та провідні учасники ринку.

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5698
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телеглядач
4242 дн. тому
2Ясон. Про який ТВі може йти мова? Організатори премії - фанати діючої влади. Премію просуває Нацрада (на її сайті - реклама і заклик голосувати). Для цих людей такого каналу, як ТВі, просто "не існує". Як не існує опозиції, свободи слова, плюралізму думок. Лише "покращення вже сьогодні" та "великий Янукович"! Та й взагалі, список - якесь дилетанство. Ну як можна оцінювати в номінації "інформаційний" канал УНІАН, якого, фактично, як такого не існує - він працює у тестовому режимі і транслює старі програми від 1+1, ТЕТ, 2+2 тощо. Звісно, за документами Нацради він "інформаційний" (на папері) - тому й поставили. При цьому чомусь немає CNN, хоча є купа мутних російських каналів. А "Международный Славянский Канал" взагалі вже кілька місяців не працює. Краще просто бойкотувати таку "премію".
йцукен
4243 дн. тому
это премия среди нишевых каналов
Ясон
4243 дн. тому
не зрозуміла -а де ж ТВі серед переліку номінантів? не можу знайти.. Можливо, підкажуть організатори премії?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду