Черкаському журналісту погрожує невідомий

27 Вересня 2012
3890
27 Вересня 2012
16:57

Черкаському журналісту погрожує невідомий

3890
Черкаському журналісту погрожує невідомий

Журналісту видання «Вечірня Умань» Володимиру Гамалиці погрожував невідомий. Про це повідомляє сайт «Прочерк».

 

27 вересня на редакційний телефон видання подзвонив невідомий і пообіцяв «бити морду Гамалиці». Співробітники видання пов'язують ці погрози з нещодавно опублікованим у газеті матеріалом «Мертві душі» робитимуть вибори?», у якому йшлось про те, що 28 людей без свого відома стали членами дільничних комісій.

 

«Зателефонував чоловік і дуже нечітко представився. А тоді сказав, що ми не мали права давати в газеті мобільний номер телефону його доньки. І сказав, що будемо бити морду Гамалиці, автору статті. Я просив його представитися і залишити контакти, та він поклав трубку», - зазначив працівник редакції «Вечірня Умань» Андрій Руденко.

 

Сам Володимир Гамалиця зараз перебуває у відрядженні за межами міста. За його словами, редакція газети вже подала заяву про погрози у міліцію. Наступного тижня він разом з однодумцями планує їхати в Київ на мітинг проти закону про наклеп.

 

«Детектор медіа»

Фото - procherk.info

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3890
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду