ТЕТ продав шоу «Бабуни & Дідуни» російському «Перцу»

27 Вересня 2012
5690
27 Вересня 2012
13:54

ТЕТ продав шоу «Бабуни & Дідуни» російському «Перцу»

5690
Відразу два сезони
ТЕТ продав шоу «Бабуни & Дідуни» російському «Перцу»

Російський розважальний телеканал «Перец» придбав для показу два сезони програми телеканалу ТЕТ «Бабуни & Дідуни». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Бабуни &  Дідуни» - українська версія розважального формату Benidorm Bastards (компанія Red Arrow International, раніше відома як Seven One International). Нагадаємо, за умовами формату, герої шоу  - дідусі та бабусі - розповідають про те, як вони нібито відвідували вечірки, пили, кохались, а прихована камера фіксує реакцію перехожих на почуті репліки.

 

«Нас тішить той факт, що керівництво телеканалу «Перець» віддало перевагу не оригінальній версії Benidorm Bastards, а саме українській «Бабуни & Дідуни», створеній на замовлення телеканалу ТЕТ. Продаж проектів власного виробництва ТЕТ на російський телевізійний ринок - добра тенденція. Адже «Бабуни & Дідуни» - це вже четвертий наш проект, котрий вийде в ефір російського телебачення», - говорить генеральний продюсер каналу ТЕТ Ірина Костюк.

 

А контент-директор каналу «Перец» Олена Карпенко переконана, що продукт, створений каналом ТЕТ, дуже близький до потреб російської аудиторії: «"Перец" завжди шукає щось нове - нові форми, експериментальні жанри та оригінальні методи. Я вважаю, цей формат достатньо нешаблонним».

 

Нагадаємо, що раніше телеканал ТЕТ уклав договір з російським провайдером онлайн-відеоконтенту Tvigle Media і передав VoD права на показ першого сезону циклу містичних історій «Щоденники Темного» на території Росії та всього СНД. Також три проекти власного виробництва телеканалу ТЕТ («Богиня шопінгу», «Королева Балу 2012» та «Бар «Дак») придбав до показу російський розважальний канал «Ю».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду