«Комсомольська правда в Україні» заявляє, що підсилюватиме регіональну присутність

26 Вересня 2012
5382
26 Вересня 2012
17:55

«Комсомольська правда в Україні» заявляє, що підсилюватиме регіональну присутність

5382
«Комсомольська правда в Україні» заявляє, що підсилюватиме регіональну присутність

UMH publishing запевняє, що ніяких фактичних змін у роботі регіональних філій «Комсомольської правди в Україні» не відбулося. А інформація про закриття філій компанії в Автономній Республіці Крим, Харкові, Львові, Донецьку, Запоріжжі та Дніпропетровську стосується лише до змін юридичної структури UMH publishing. Про це повідомляє прес-служба компанії у відповідь на публікацію на сайті «Комерсанта» від 25.09.2012 «"Комсомольська правда в Україні" закриває 6 філій».

 

За словами генерального директора видавничого дому UMH publishing Тетяни Єфименко, «Комсомольська правда в Україні» єдине суспільно-інформаційне видання має не просто мультимедійні регіональні редакції, але й повноцінні прес-центри у кожному з міст-мільйонників: «Це дозволяє проектом впродовж багатьох років залишатися на лідируючих позиціях у більшості регіонів України».

 

А як наголосила генеральний директор ПрАТ «​​Комсомольська правда в Україні» Ірина Войнаровська, позиціонування проекту як «газета великих міст» не передбачає іншого шляху, окрім як посилення регіональної присутності проекту, що видання й планує робити надалі.

 

Нагадаємо, за інформацією газети «Комерсант», згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР), 14 вересня акціонери компанії на загальних зборах прийняли рішення про закриття низки регіональних філій.

 

«Філії ПрАТ «Комсомольська правда - Україна» створені без утворення юридичних осіб, на сьогоднішній день філії не володіють ніякими юридичними повноваженнями, своїм розрахунковим рахунком тощо», - наводяться в повідомленні слова головуючого на зборах Євгенія Ярмиша в ході доповіді акціонерам та їх представникам. За його словами, всі договірні відносини здійснюються від імені ПрАТ і господарська діяльність філіями фактично не ведеться. Через це він запропонував закрити філії.

 

Згідно з повідомленням, акціонери 100% голосів ухвалили рішення про закриття філій: «Комсомольская правда - Крим», «Комсомольська правда - Дніпропетровськ», «Комсомольська правда - Львів», «Комсомольська правда - Донецьк», «Комсомольська правда - Харків» і «Комсомольская правда - Запоріжжя».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду