Viasat запустив послугу цифрового супутникового передплаченого телебачення Ua.tv

25 Вересня 2012
9671
25 Вересня 2012
13:22

Viasat запустив послугу цифрового супутникового передплаченого телебачення Ua.tv

9671
Вартість комплекту передплаченої послуги складає 498 гривень
Viasat запустив послугу цифрового супутникового передплаченого телебачення Ua.tv

Провайдер цифрового супутникового телебачення Viasat запускає новий сервіс передплаченого телебачення Ua.tv. Про це 25 вересня під час презентації повідомила Оксана Ферчук, CEO Viasat в Україні.

 

Нова супутникова послуга цифрового телебачення надає абонентам доступ до 58 українських та міжнародних телеканалів. Серед них 53 безкоштовних телеканали, які перебувають у відкритому доступі, та 5 платних каналів різних жанрів: «Детский канал», «TV1000 Русское кино», Discovery, Viasat Nature, Viasat Explorer.

 

За словами пані Ферчук, відповідно до досліджень компанії цей продукт має бути цікавим двом сегментам аудиторії: по-перше, це клієнти Viasat, які вже користуються безкоштовним супутниковим телебаченням (потенційно це близько 4 мільйонів осіб), по-друге - це користувачі ефірного телебачення, які виявляють інтерес до підвищення якості контенту (кількість потенційних користувачів складає 8 мільйонів).

 

Поки що компанія вирішила вийти на ринок з цим єдиним пакетом, оскільки менеджмент переконаний, що аудиторія наразі прагне не великої кількості телеканалів, а саме якісних мовників. На думку Оксани Ферчук, саме цим критеріям відповідають 5 платних телеканалів, які увійшли у пакет: «За такий набір каналів проголосували наші потенційні користувачі. І надалі ми сподіваємося, що він відповідатиме інтересам сімейного телеперегляду. Надалі ми спостерігатимемо за тим, що ще б хотіли бачити наші користувачі».

 

Як наголосив директор з маркетингу Viasat Дмитро Джеджула, Ua.tv - це перший продукт Viasat без угоди, без абонплати, без рахунків. За словами пані Ферчук, за останні роки посилився попит користувачів на передплачені послуги.

 

За словами пана Джеджули, вартість комплекту передплаченої послуги складає 498 гривень. Він включає в себе стартовий пакет Ua.tv (карта доступу та карта активації з кодом, довідник) і цифровий ресивер для прийому сигналу, також в цю суму входить 30 днів перегляду пакету платних телеканалів.

 

Після закінчення передплаченого періоду клієнт може оплатити перегляд платних каналів на новий термін (вартість базового пакету послуг - 39 грн/місяць) або продовжувати дивитися українські канали, які перебувають у вільному доступі, протягом року, сплативши абонплату один раз на рік. «Це плата за доступ до сервісу. Тому, що ми запускаємо цю послугу з нашим обладнанням та обслуговуванням», - додала Оксана Ферчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9671
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vitalik
4218 дн. тому
v mene buv viasat i ni4ogo dobrogo tam nemae kraw4e ntv +
Валентин
4236 дн. тому
Новый подход к подсчету абонентов. "по-перше, це клієнти Viasat, які вже користуються безкоштовним супутниковим телебаченням (потенційно це близько 4 мільйонів осіб)" - как это нужно понимать? это где-то в параллельной вселенной?
cox
4237 дн. тому
То есть они продают открытые каналы? Сначала сами заблокировали, а потом за деньги открыли? Гении!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду