УМХ підтвердив призначення нового директора United Online Ventures

24 Вересня 2012
5965
24 Вересня 2012
15:07

УМХ підтвердив призначення нового директора United Online Ventures

5965
Дмитро Лисицький сконцентрується на виконанні стратегії розвитку UOV
УМХ підтвердив призначення нового директора United Online Ventures

«Український медіахолдинг» офіційно підтвердив інформацію при призначення Дмитра Лисицького новим директором United Online Ventures. Про це повідомила прес-служба УМХ.

На новій посаді пан Лисицький сконцентрується на виконанні стратегії розвитку UOV, затвердженої акціонерами, а також на підвищенні ефективності роботи компанії і внутрішніх інтеграційних процесів.

 

«Багаторічний досвід Дмитра Лисицького в рекламі допоможе UOV і Digi Media реалізувати потенціал у продажу підконтрольних проектів. Зараз на частку сейлз-хауса припадає половина аудиторії уанету, завдання нового менеджера - конвертувати цю аудиторію в рекламні доходи», - коментує президент УМХ Борис Ложкін.

Нагадаємо, у серпні 2012 Дмитро Лисицький обійняв посаду віце-президента «Українського медіахолдингу» (УМХ) з інтернет-бізнесу і нових медіа.

 

Раніше посаду Дмитра Лисицького як в УМХ, так і United Online Ventures очолював Віталій Гордуз.

 

До приходу в УМХ пан Лисицький останні три роки обіймав посаду комерційного директора групи компаній «1+1» (замість нього цю посаду обійме Тимофій Гонта). До цього Дмитро Лисицький виступив співзасновником розробника програмного забезпечення BonusTec, який пізніше увійшов у компанію GlobalLogic. З 1998 по 2005 рік він працював у рекламных агентствах групи Publicis. Дмитро Лисицький є одним з учасників українського ринку IT-стартапів. На початку 2009 року він виступив одним з творців проекту Startup Crash Test - некомерційного заходу для IT-стартапів.

 

У лютому 2012 року «Медіа Група Україна», УМХ і KP Media оголосили про об'єднання порталів bigmir.net, tochka.net та i.ua, в єдину компанію United Online Ventures. До складу об'єднаної компанії також увійшов сейлз-хаус Digi Media.

 

На момент створення United Online Ventures «Медіа Група Україна» володіла 24,9% акцій об'єднаної компанії, плануючи збільшення своєї частки до 49%. У вересні цього року медіахолдинг «Медіа Група Україна» реалізував право на збільшення частки в проекті із до 25,9%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду