«Сігма ТБ» і «Сфера ТБ» увійшли до складу холдингу «Медіа Група Україна»

21 Вересня 2012
4915
21 Вересня 2012
18:40

«Сігма ТБ» і «Сфера ТБ» увійшли до складу холдингу «Медіа Група Україна»

4915
У планах холдингу - інтегрувати канали в групу регіональних каналів
«Сігма ТБ» і «Сфера ТБ» увійшли до складу холдингу «Медіа Група Україна»

Внаслідок реструктуризації активів компанії Ріната Ахметова «Систем Кепітал Менеджмент» регіональні телеканали «Сігма ТБ» і «Сфера ТБ» увійшли до складу холдингу «Медіа Група Україна». Про це йдеться у повідомленні СКМ.

 

Раніше акції телеканалів «Сігма ТБ» і «Сфера ТБ» належали іншій компанії СКМ - «Метінвесту».

 

Обидва канали увійшли до групи регіональних каналів у східному регіоні під керівництвом діючого директора телеканалу «Донбас» Юрія Сугака. У найближчих планах холдингу «Медіа Група Україна» - інтегрувати канали в групу регіональних каналів і продовжувати їхній розвиток.

 

Довідка:

 

До Групи СКМ входять компанії «Метінвест» і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і «Ренесанс-Капітал», АСКА і «АСКА-Життя», телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна» і видавничий холдинг «Сьогодні Мультімедіа», «ЕСТА Холдинг» (нерухомість), «Український Ритейл» (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), «Паралель» (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), «Український аптечний холдинг», машинобудівний холдинг «Гірничі машини», транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

 

Генеральний директор компанії СКМ - Олег Попов. 100% акцій компанії СКМ належить бізнесменові Рінату Ахметову.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4915
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду