«Воля» переоформила ліцензії у п’яти містах

18 Вересня 2012
5223
18 Вересня 2012
15:18

«Воля» переоформила ліцензії у п’яти містах

5223
Збільшила ресурс і кількість програм
«Воля» переоформила ліцензії у п’яти містах

Компанія «Воля-кабель» переоформила ліцензії провайдера програмної послуги у п'яти містах: Рівному, Черкасах, Запоріжжі, Вінниці і Хмельницькому. Відповідні рішення були ухвалені на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 18 вересня, повідомляє прес-служба Нацради.

 

Таке рішення регулятор ухвалив у зв'язку із заявами компанії про збільшення ресурсу багатоканальних телемереж, збільшення кількості програм та зміною загальних концепцій добору програм для ретрансляції.

 

Відтепер у Рівному ресурс мережі «Волі» збільшено зі 123 до 139 каналів, кількість програм - зі 127 до 141, частка вітчизняних програм становитиме 48%, іноземних - 52%.

 

У Черкасах ресурс мережі збільшено зі 131 до 146 каналів, кількість програм - зі 135 до 148, частка вітчизняних програм становитиме 47%, іноземних - 53%.

 

У Запоріжжі ресурс мережі збільшено зі 132 до 148 каналів, кількість програм зі 136 до 150, частка вітчизняних програм становитиме 49%, іноземних - 51%.

 

У Вінниці ресурс мережі збільшено з 94 до 107 каналів, кількість програм - з 98 до 111, частка вітчизняних програм становитиме 53%, іноземних - 47%.

 

У Хмельницькому ресурс мережі збільшено із 72 до 157 каналів, кількість програм - із 78 до 164, частка вітчизняних програм становитиме 49%, іноземних - 51%.

 

Нагадаємо, 29 серпня Нацрада затвердила правила формування програмної послуги в пакетах програм провайдерів програмної послуги. Рішення продиктоване необхідністю включення до пакету універсальної програмної послуги телеканалів, які здійснюють мовлення у цифровому стандарті DVB-T2.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5223
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь.
4259 дн. тому
Гость, но "Воля" - частная компания, и если она не желает включать "ТВі", имеет полное право этого не делать. К тому же зачем забивать ресур сети этим "мусором"? Ведь ресурс сети ограничен, и на это место может стать действительно, канал с концепцией, которая направлена на приятное проведение досуга телезрителей. ТВi - это политически заангажированный канал, который имеет рекламный характер, и применяет его в пользу "Объединённой оппозиции "ВО "Батькивщина""". На этом канале идёт НЕПРЕРЫВНАЯ политическая агитация данной политической силы. Не за просто так! НАПОМНЮ тем кто знает, и РАССКАЖУ тем, кто не знает: ГЕНДИРЕКТОР ТВi - МИХАИЛ КНЯЖИЦКИЙ - БУДУЩИЙ ДЕПУТАТ ВР от "БАТЬКИВЩИНЫ"! Он находится на 11 позиции в избирательном списке данной политической партии. Я ПОЛНОСТЬЮ ПОДДЕРЖИВАЮ ПРОВАЙДЕРОВ, ЗА РЕШЕНИЕ ОТКЛЮЧИТЬ ТВi - потому, что "политическим" каналам (Будь то канал, рабатающий на БЮТ (в данном случае ТВi ), будь то канал, работающий на Регионы или любую другую партию) - не место в эфире приличных провайдеров!
Гость
4259 дн. тому
«Воля» переоформила ліцензії у п’яти містах та відключила ТВі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду