«Радіо Ера» купило права на трансляцію матчів Ліги Європи та Ліги чемпіонів

18 Вересня 2012
4109
18 Вересня 2012
15:12

«Радіо Ера» купило права на трансляцію матчів Ліги Європи та Ліги чемпіонів

4109
19 вересня – матч «Шахтар» - «Нордшеланд»
«Радіо Ера» купило права на трансляцію матчів Ліги Європи та Ліги чемпіонів

«Радіо Ера» купило в УЄФА права на трансляцію в прямому ефірі деяких матчів Ліги Європи та Ліги чемпіонів. Про це повідомляє прес-служба радіо.

 

19 вересня, у середу, о 21.45 радіостанція почне пряму трансляцію Ліги чемпіонів з поєдинку «Шахтар» - «Нордшеланд» (Данія).

 

Угода щодо Ліги Європи, зокрема, включає трансляції домашніх поєдинків «Металіста». Перша трансляція матчу «Металіст» - «Рапід» (Відень) відбудеться 4 жовтня о 20.00.

 

«Не виключено, що на "Радіо Ера ФМ" також  будуть трансляції матчів у єврокубках за участю "Динамо" (Київ) та "Дніпро" (Дніпропетровськ)», - йдеться у повідомленні.

 

Матчі коментуватимуть спортивні оглядачі «Радіо Ера» Михайло Герасименко та Олександр Журахівський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4109
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4273 дн. тому
Хорошая новость. Евро-2012 смотрел по телевизору с выключеным звуком, раздражали комментаторы, особенно на УТ-1. Но при этом включал "Эру-ФМ", там ребята классно отработали!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду