Eurosport 2 запустив російськомовну версію каналу в Україні та країнах СНД

18 Вересня 2012
4880
18 Вересня 2012
12:21

Eurosport 2 запустив російськомовну версію каналу в Україні та країнах СНД

4880
Eurosport 2 запустив російськомовну версію каналу в Україні та країнах СНД

Група телеканалів Eurosport запустила регіональну версію супутникового каналу Eurosport 2 в Україні, Росії та десяти інших країнах СНД. Про це йдеться в повідомленні компанії.

 

Регіональна версія Eurosport 2 буде також доступною і у форматі HD. Мовлення обох версій каналу здійснюватиметься російською мовою.

 

В Україні регіональна версія Eurosport 2, серед іншого, широко висвітлюватиме події чемпіонату Німеччини з футболу серед клубів «Бундесліги». Кожного ігрового дня у прямому ефірі транслюватимуться п'ять матчів «Бундесліги» і мінімум по одному матчу серед команд другого дивізіону («Бундесліга 2»).

 

Кожного понеділка Eurosport 2 також транслюватиме наживо по одному матчу «Екстракляси» - чемпіонату Польщі з футболу.

 

Висвітлення футбольних чемпіонатів Німеччини та Польщі розширює ефір трансляцій командних видів спорту телеканалу Eurosport 2, серед яких Кубок Європи з баскетболу, Ліга чемпіонів з гандболу, чемпіонат світу з хокею U-20, міжнародний футбольний турнір ФІФА та УЄФА серед молодіжних збірних команд, а також Кубок УЄФА з міні-футболу.

 

«Початок мовлення в країнах СНД став можливим завдяки успішній роботі регіональної версії Eurosport 2 в країнах Центральної, Східної та Північної Європи, а також завдяки його популярності серед глядачів і кабельних операторів», - пояснили в компанії.

 

Довідка:

Група телеканалів Eurosport об'єднує низку спортивних каналів (Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport Asia-Pacific, Eurosportnews), а також вебсайт Eurosport.com, сервіс інтернет-телебачення Eurosport Player та експертний підрозділ Eurosport Events.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду