Ложкін оголосив про перші призначення у Vogue

11 Вересня 2012
7230
11 Вересня 2012
17:43

Ложкін оголосив про перші призначення у Vogue

7230
Маша Цуканова офіційно стала головним редактором Vogue
Ложкін оголосив про перші призначення у Vogue

Президент «Українського медіахолдингу» Борис Ложкін офіційно представив частину команди, яка працюватиме над журналом Vogue в Україні. Презентація редакції відбулася 11 вересня під час зустрічі з найбільшими рекламними агентствами і клієнтами.

 

Як і писала ТК, головним редактором призначено Машу Цуканову, яка протягом  6 років працювала редактором журналу «Коммерсант-Weekend» (її посаду у видавничому домі  «Коммерсант» зайняла Ольга Сушко).

 

На посаду директора відділу моди з Росії запрошено Філіпа Власова. У Москві він працював у виданнях Vogue і Elle, співпрацював з InStyle і запускав InStyle Man. Під його керівництвом зйомки для журналу будуть робити редактор дирекції моди, відомий український стиліст і продюсер Юлія Пеліпас і запрошений шеф-редактор відділу моди Катерина Мухіна, яка раніше займала посаду директора відділу моди в російському Vogue.

 

Арт-дирекцію Vogue очолить британець Філліп Савілл, фахівець з досвідом роботи у глянцевих виданнях. Він брав участь у запусках Elle в Чехії, Glamour і AD у Росії, NME Originals і Alive Magazine в Англії.

Перший номер Vogue  вийде у березні.

 

«Ми стартуємо з березневого номера, так що чекати залишилося зовсім недовго. Наше завдання - підняти fashion-індустрію України на новий рівень і показати найкраще з того, що вже є в нашій країні, всьому світу. Я впевнена, що український Vogue стане яскравою сторінкою історії як бренду Vogue, так і вітчизняного видавничого бізнесу», - вважає Маша Цуканова.

 

Директором з реклами призначена Юлія Костецька, яка більше 8 років працювала на керівних посадах в рекламних підрозділах видавництв «Бліц-Інформ» і Perekhid Media.

«Я впевнена в тому, що український Vogue - найбільш довгоочікуваний проект не тільки для читачів, але й для наших клієнтів і партнерів. Саме Vogue здатний стати мультимедійним, сучасним, модним і ефективним рекламним майданчиком для елітних брендів», - прокоментувала Юлія Костецька.

На зустрічі з рекламодавцями були присутні і представники Condé Nast International Наташа фон Лафферті, директор з питань ліцензійних та нових видань, і Анаіс Лафферті, стратегічний аналітик, яка курує виведення бренду Vogue на український ринок.

Як зазначається, активну участь у підборі команди брала редакційний директор Анна Харві.

 

Нагадаємо, на початку червня «Український медіахолдинг» підписав ліцензійну угоду з видавничим домом Condé Nast International щодо випуску української версії журналу про моду Vogue.

 

Також «Український медіахолдинг» заявляв, що збирається випустити українські версії лінійки видань компанії Condé Nast, зокрема GQ, Architectural Digest, Condé Nast Traveler, Glamour.

 

 

Довідка:

Condé Nast - підрозділ американської компанії Advance Publications, працює на 25 ринках, видає 137 журналів, понад 100 сайтів і 170 додатків для планшетів і смартфонів таких брендів, як Vogue, GQ, Glamour, Wired, Condé Nast Traveller и Vanity Fair. Останнім часом були запущені Vogue у Нідерландах, Glamour у Бразилії, Condé Nast Traveller у Росії та AD в Китаї й Індії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7230
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
koko
4246 дн. тому
І я навіть не сумніваюсь, що українське видання виходитиме російською мовою.
golota
4247 дн. тому
пустышки. глянец и его наполнение
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду