Новий сезон на Новому каналі стартує 1 жовтня

11 Вересня 2012
8860
11 Вересня 2012
13:54

Новий сезон на Новому каналі стартує 1 жовтня

8860
Першим стартує проект «ФБР»
Новий сезон на Новому каналі стартує 1 жовтня

1 жовтня на Новому каналі розпочинається новий сезон. Про це йдеться на офіційній сторінці каналу у Facebook.

 

Зокрема, 1 жовтня, в понеділок стартує шоу «ФБР». Нагадаємо, над програмою працює команда проекту «Аферисти». За умовами шоу, учасники повинні розіграти свою половинку.

 

У суботу, 6 жовтня відбудеться прем'єра проекту «Наші в Раші» з Іреною Карпою (11.00).

 

Недільний ранок 7 жовтня розпочнеться з прем'єри програми  «Шоу Шара» (10.00). Як уже писала ТК, також цього дня стартує програма перевтілень з Машею Єфросиніною «Шоумастгоуон».

 

Трохи раніше, 15 вересня, в ефірі з'явиться кулінарна програма Нового каналу - «Готуй». Проект виходитиме по суботах о 10.00.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8860
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду