Центрвиборчком проведе жеребкування щодо розподілу ефіру для агітації

2 Вересня 2012
6808
2 Вересня 2012
13:08

Центрвиборчком проведе жеребкування щодо розподілу ефіру для агітації

6808
Центрвиборчком проведе жеребкування щодо розподілу ефіру для агітації

Центральна виборча комісія 4 вересня проведе жеребкування щодо розподілу ефіру для агітації, повідомляє УНІАН.

 

«Відповідно до вимог закону у вівторок, 4 вересня, ми проведемо жеребкування, і всі дізнаються черговість кандидатів, зокрема, мажоритарників, щодо надання ефірного часу на телебаченні і радіо для агітації», - повідомив журналістам заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера

 

Заступник голови ЦВК не став прогнозувати можливість якихось змін щодо жеребкування у зв'язку з тим, що 6 регіональних телерадіоорганізацій не надали попередні розклади ефірного часу для передвиборчої агітації.

 

«Я думаю, що всі ці організації надішлють свої розклади. Вони все ж таки повинні виконати вимоги закону», - сказав Андрій Магера.

 

Як писала «Детектор медіа», ЦВК зобов'язала Національну раду з питань телебачення і радіомовлення та Державний комітет телебачення і радіомовлення забезпечити безумовне виконання вимог закону щодо надання політичним партіям і кандидатам у депутати ефірного часу для агітації на 6 регіональних державних теле- та радіоканалах в Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Тернопільській, Харківській та Чернігівській областях. 

 

Також ЦВК вимагає від Нацради в Держкомітету надіслати до 12.00 понеділка, 3 вересня попередні розклади такого ефірного часу.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду