М1 готує програму для дівчат, про український бомонд і кінопроект з Катериною Тарутою

3 Вересня 2012
11039
3 Вересня 2012
09:20

М1 готує програму для дівчат, про український бомонд і кінопроект з Катериною Тарутою

11039
А також запустить денну інтерактивну лінійку
М1 готує програму для дівчат, про український бомонд і кінопроект з Катериною Тарутою

На осінь музичний канал М1 планує запустити денні та вечірні лінійки нових проектів для дівчат, про український бомонд, про кіно, оновлені «Хроніки моди» й інтерактивний «Веб-парад», а також нові мультфільми. Про це «Телекритиці» розповів генеральний директор М1 та М2 Валентин Коваль.

 

У ранковому слоті з'явиться лінійка іноземних мультфільмів, зокрема «Монк» (Monk and The Monkey), «Прижучені», (Bugged), «Корнель та берні», Nuts, nuts, nuts. «Це будуть короткі мультфільми, але ми будемо ставити їх один за одним - разом до 15-17 хвилин. Щоранку мультфільми - аби батькам було зручніше дивитися М1», - розповів пан Коваль. Деякі з мульфільмів, за словами пана Коваля, не потребують перекладу, так як побудовані на мигах і вигуках. Лінійка мультфільмів з'явиться з 3 вересня.

 

Денна лінійка буде представлена інтерактивним проектом із залученням соціальних мереж. «Просто ми помітили, що у певні періоди часу наші глядачі сидять і біля комп'ютера, і біля екранів телевізорів, вони досить активні і там, і там», - коментує Валентин Коваль.

 

Цю програму канал робить на основі свого проекту «Веб-парад» (назва залишиться), однак з простого підбору кліпів він перетвориться на інтерактивну програму хронометражем в одну годину, яка складатиметься з підводок до кліпів з використанням ресурсів мережі і зі спілкування з глядачами. Раніше «Веб-парад» виходив о 21:00 по середах, а перед тим - о 14:00. Оновлений варіант проекту транслюватимуть о 15:00. Її ведучим стане віджей Денис.

 

Ще одна денна лінійна програма, яка виходитиме з понеділка по п'ятницю, орієнтуватиметься на дівчат старшої школи або початок вищої школи. «Це програма про дівчат, які можливо, збираються або зробили перші кроки з-під маминого крила, перший досвід дорослого життя. Це не буде соціальна програма, вона не буде розказувати, скажімо, про необхідність використання презервативів. Це проект для людей, для яких інколи старша подруга означає більше ніж мама. І наші ведучі будуть такими старшими подругами», - розповів Валентин Коваль. Ведучі та назва проекту ще на стадії обговорення.

 

Увечері з'явиться лінійка програм про український high-lіfe (бомонд). Це буде програма на основі кількох проектів М1 - Star Magazine, Ікра by Kishe, VIP, «Чого хочуть жінки». Це будуть своєрідні «альманахи» про зарубіжні і про українські події, інформація про українських селебрітіз шоу-бізнесу, про кіно. «Зараз такий час, коли лінійки можуть бути комерційно більш привабливими, ніж окремі проекти, які раз на тиждень виходять в ефір з повторами. Тому ми з декількох своїх проектів, які існували в окремому вигляді, хочемо зробити таку лінійну програму, яка ітиме з понеділка по п'ятницю о 22.00», - пояснив пан Коваль.

 

М1 готує ще й тижневий проект про кіно, ведучою якого стане Катерина Тарута (дочка Сергія Тарути. - ТК). «Ми зараз маємо можливість отримувати дуже велику кількість матеріалів про кінопроцес з-за кордону і додамо початкові кроки про український кінопроцес. Але вона буде не про кінопроцес, а про те, як дивляться кіно, ми лишаємося на боці глядача, а не на боці продюсера», - описує прем'єру гендиректор М1.

 

М1 планує робити програми, приурочені до трансляцій масштабних шоу, які традиційно показує канал: Grammy, American Music Awards, Victoria's Secret, «Міс Всесвіт», Каннський кінофестиваль. Наприклад, програма до American Music Awards розповідатиме про номінантів та церемонії попередніх років. Програма до «Міс Всесвіт» стежитиме за відбором української учасниці, за її підготовкою і подорожжю до Лас-Вегаса, де проходить конкурс. «Сам факт трансляції, якою б відомою вона не була, без належного інформаційного супроводу проходить непоміченим, тому треба готувати аудиторію», - коментує Валентин Коваль.

 

Також на М1 залишиться програма про моду «Хроніки моди», однак, за словами Валентина Коваля, вона буде трохи переформатована. У ранковому ж проекті «Гутен Морген» з 3 вересня зміниться графічне оформлення.

 

Усі нові проекти з'являться в ефірі у вересні-жовтні 2012 року. Валентин Коваль підкреслив, що М1 у новому сезоні залишиться саме музичним каналом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду