«Вайфайтерів» для ТЕТ робить Friends Production

28 Серпня 2012
9815
28 Серпня 2012
16:53

«Вайфайтерів» для ТЕТ робить Friends Production

9815
Ведучі – Данило Грачов, Анатолій Анатоліч, Олег Синянський, Настя Востокова, Міша Матвєєв
«Вайфайтерів» для ТЕТ робить Friends Production

Новий інтерактивний таблоїд-проект каналу ТЕТ під назвою «Вайфайтери» виробляє Friends Production. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

За умовами проекту, блогери-ведучі, не виходячи з дому, знаходять найкращі ролики й фото в мережі, і роблять з них репортажі - від розслідувань особистого життя зірок шоу-бізнесу до рейтингу смішних домашніх тварин. Завдання Вайфайтерів - стати улюбленцями глядачів і інтернет-користувачів.

 

«Вони знають, як відстежити та ретвітнути зірку, зняти найкрутіше відео на мобільний, знайти найсмішніший ролик у YouTube чи фото в Instagram, викласти й заробити більше всіх лайків!», - йдеться у повідомленні.

 

Ведучими програми стануть: Данило Грачов (критикуватиме стиль та одяг зірок), Анатолій Анатоліч (обговорюватиме прем'єрні відео кліпи), Олег Синянський («займається глибинними дослідженнями світу розваг»), Настя Востокова (стежить за новинами шоу-бізнесу), Міша Матвєєв (вистежує зірок у соціальних мережах).

 

Вихід проекту планується на осінь.

 

Нагадаємо, Friends Production також робить для ТЕТ реаліті про інтернет-блогерів і зірок «Містер Трололо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду