TSN.ua шукає редактора рубрик «Політика» і «Світ»

27 Серпня 2012
8161
27 Серпня 2012
11:38

TSN.ua шукає редактора рубрик «Політика» і «Світ»

8161
Основні обов’язки – пошук, рерайт та публікація новинних матеріалів
TSN.ua шукає редактора рубрик «Політика» і «Світ»

Новинний інтернет-портал tsn.ua шукає редактора рубрик «Політика» і «Світ». Про це йдеться на сайті tsn.ua.

 

До основних обов'язків входить пошук, рерайт та публікація на сайті новинних матеріалів написання креативних заголовків.

 

Головні вимоги - чоловік/жінка до 32 років, вміння грамотно писати українською і російською мовами, досвід роботи в інтернет-ЗМІ, здатність справлятися з великим новинним потоком, швидко орієнтуватися в новинній тематиці, вміння працювати в команді, креативність в написанні заголовків уважність, організованість, оперативність, інтерес до політичного життя України і світу.

 

Графік роботи на посаді редактора з 7.00 до 15.30 або 08.00 до 17.00 щодня. Субота, неділя - інколи чергування за рахунок вихідного в інший день, офіційне оформлення, біла зарплата, оплачувані відпустки та лікарняні, дружній та творчий колектив

 

Резюме слід надсилати за адресою: u.kondratenko@1plus1.tv.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду