ТВі покаже спецпроект до Дня Незалежності «Слава Україні!»

21 Серпня 2012
7806
21 Серпня 2012
17:51

ТВі покаже спецпроект до Дня Незалежності «Слава Україні!»

7806
Спецпроект вийде в ефір 24 серпня о 18:15
ТВі покаже спецпроект до Дня Незалежності  «Слава Україні!»

До Дня Незалежності телеканал ТВі підготував спецпроект «Слава Україні!». Про це «Телекритиці» повідомила прес-служба телеканалу.

 

Вестимуть програму Вахтанг Кіпіані та Ілона Довгань.

 

У програмі ведучі та журналісти розкажуть про «10 успіхів» України за час незалежності. Протягом ефіру у студію телеканалу також завітає 10 людей, які реалізували себе і стали брендами незалежної України в різних сферах.

 

Програма вийде в ефір 24 серпня о 18:15.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7806
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду