У ранковому шоу М1 – новий ведучий

21 Серпня 2012
8968
21 Серпня 2012
17:39

У ранковому шоу М1 – новий ведучий

8968
Єгор Зорін вестиме Guten Morgen у парі з Юлею Калиновською
У ранковому шоу М1 – новий ведучий

Новим ведучим Guten Morgen на каналі М1 став Єгор Зорін (на фото), який розпочав роботу в ефірі цього тижня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Тепер програму позмінно вестимуть дві пари: Віка Батуї з Вадимом Ярошенком та Юля Калиновська з Єгором Зоріним.

 

«Для мене Guten Morgen - абсолютно новий експірієнс, оскільки я взагалі-то нічна людина, але тим і цікавіше це моє нове заняття. Перший прямий ефір був дуже хвилюючим»- зазначив Єгор Зорін.

 

У новому сезоні Guten Morgen збільшиться кількість музики. Також програма дещо змінить формат у вересні, однак деталі поки що не розголошуються.

 

Вже розроблена нова графіка програми. «У ній буде застосована рідкісна техніка рапідної зйомки з використанням камери, що знімає 1000 кадрів в секунду. Завдання нової графіки, як і програми в цілому - задати позитивний настрій на цілий день», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Guten Morgen виходить у будні з 7.00 до 9.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду