Ольга Балабан і Максим Дибенко змінили посади (ОНОВЛЕНО)

17 Серпня 2012
7775
17 Серпня 2012
13:46

Ольга Балабан і Максим Дибенко змінили посади (ОНОВЛЕНО)

7775
Ольга Балабан і Максим Дибенко змінили посади (ОНОВЛЕНО)

З 1 вересня керівник департаменту зі зв'язків з громадськістю Нового каналу Ольга Балабан очолить департамент маркетингу та PR. Цю інформацію Ольга Балабан підтвердила «Детектор медіа».

 

А Максим Дибенко, як повідомила прес-служба каналу, залишить посаду  маркетинг-директора і стане головним редактором Нового каналу.

 

Пан Дибенко сказав, що наразі йому цікаво займатись тактичною та стратегічною редактурою: «Я вважаю, цей напрям дуже важливим для каналу, тому, коли Володимир Локотко (генеральний директор каналу - ТК) запропонував мені сконцентрувати свої зусилля виключно на цій ділянці роботи, я погодився без зайвих роздумів».

 

Максим Дибенко відповідатиме за те, щоб  усі програми власного виробництва, промо -, інтернет-кампанії та інше відповідали бренду Нового каналу, були в його стилістиці, формували правильний образ каналу. «Я буду працювати в щільній зв'язці з шеф-редакторами програм, особливо в момент запуску нових проектів», - додав він. Зараз Максим набирає команду, щоб сформувати підзвітний йому відділ редактури.

 

Ольга Балабан зазначила, що «до зони її відповідальності окрім прес-служби та піар-відділу додаються промо-відділ, дизайнери, веб-напрямок, а так же відділ аналітики. «Я вже вивчаю спеціалізовану літературу. Почала з книги «Маркетингові війни» і журналу «Рекламні ідеї». До сьогоднішнього моменту я могла дозволити собі розкіш говорити подобається мені ролик чи ні, не аргументувавши, що потрібно змінити. Але тепер мені потрібно правильно ставити завдання і все чітко пояснювати підлеглим. Не приховую, для мене це амбітне завдання».

 

Також пані Балабан додала, що надалі не буде продюсером проектів каналу, адже не зможе поєднувати продюсерство і нову роботу.

 

«Тільки маркетинг і тільки піар. У мене дуже багато завдань, я не зможу це поєднувати», - зазначила Ольга Балабан.

 

Натомість прес-службу Нового каналу очолить Олена Сниткова.

 

Нагадаємо, Ольга Балабан очолила департамент зі зв'язків із громадськістю у березні 2007 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7775
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду