Нацрада додала до списку адаптованих каналів Nat Geo Wild HD та Fashion one

15 Серпня 2012
7322
15 Серпня 2012
15:53

Нацрада додала до списку адаптованих каналів Nat Geo Wild HD та Fashion one

7322
На засіданні ухвалено відповідне рішення
Нацрада додала до списку адаптованих каналів Nat Geo Wild HD та Fashion one

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення додала у так званий список адаптованих каналів два британські мовника Nat Geo Wild HD та Fashion one. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 15 серпня.

 

Обидва канали мовлять цілодобово російською та англійською мовами. Nat Geo Wild HD - пізнавальний канал, а Fashion one - тематичний канал про мову.

 

З пропозицією внести ці програми до переліку програм, які відповідають вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та ретрансляція, до Нацради звернулась Телекомунікаційна палата України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7322
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду