Нацрада взяла до відома результати перевірок М1, «Хокею», «Русского радио»

14 Серпня 2012
6443
14 Серпня 2012
16:04

Нацрада взяла до відома результати перевірок М1, «Хокею», «Русского радио»

6443
Регулятор перевірив 75 компаній
Нацрада взяла до відома результати перевірок М1, «Хокею», «Русского радио»

14 серпня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення розглянула результати планових перевірок низки телекомпаній, у діяльності яких не було виявлено значних порушень.

 

В загалом таких телекомпаній було 75. Регулятор не виносив нікому попередження і результати перевірок телекомпаній були взяті до відома.

 

На початку засідання заступник голови Нацради Лариса Мудрак повідомила про те, що ці перевірки регулятор провів ще до мораторію на перевірки у передвиборний період, і прийняв переважно «здебільшого позитивні рішення».

 

З поміж цих телекомпаній були взяті до відома результати перевірки каналів М1 та «Хокей». Нацрада зафіксувала незначні порушення. Також перевірку пройшли «Русское радио», низка ОДТРК та регіональних компаній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6443
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду