Проект Безулик стартував з часткою 2,8%

13 Серпня 2012
7468
13 Серпня 2012
16:34

Проект Безулик стартував з часткою 2,8%

7468
Показники програми вищі за середні
Проект Безулик стартував з часткою 2,8%

12 серпня, у неділю, перший випуск нового сезону ток-шоу «Республіка з Анною Безулик» на 5-му каналі мав рейтинг 0,86%, частку 2,8%, аудиторія люди 18+, вибірка «50 тис.+».

 

За вибіркою «Вся Україна» рейтинг програми становив - 0,83%, а частка 2,79%.

 

Таким чином частка ток-шоу перевищила середні показники 5-го каналу. Адже минулого тижня (6-12 серпня) канал мав частку 1,26% за «50 тис.+» та 1,13% за «Всією Україною».

 

Програма як і до відпустки виходить щонеділі о 19.30.

 

Нагадаємо, перший випуск ток-шоу у новому сезоні був означений як «Клятва депутата».

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Трансляція вийшла у слоті 19.30-20.49. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7468
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Peresichnyy
4281 дн. тому
В МАРІУПОЛІ з кабельного телебачення ВИДАЛЕНО канал ТВі. Замість нього - канал ДОНБАСС!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду