Дмитра Лисицького на «1+1» замінить Тимофій Гонта

1 Серпня 2012
11290
1 Серпня 2012
12:12

Дмитра Лисицького на «1+1» замінить Тимофій Гонта

11290
Зміни відбудуться 31 жовтня
Дмитра Лисицького на «1+1» замінить Тимофій Гонта

Комерційний директор «1+1» Дмитро Лисицький залишає медіагрупу і планує займатись розвитком власного бізнесу. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

З 31 жовтня виконувачем обов'язків комерційного директора групи стане Тимофій Гонта, який зараз очолює відділ прямої реклами.

 

«Ми вдячні Дмитру за його роботу і результати останніх чотирьох років. Тим не менш, ми з розумінням і повагою поставилися до його рішення і бажаємо йому успіхів. Я сподіваюся, наша співпраця продовжиться вже в іншому форматі »- зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1».

 

Минулого тижня ЗМІ повідомляли про ці кадрові зміни, однак у групі «1+1» їх не коментували.

 

Дмитро Лисицький працює в групі «1+1» з 2009 року. До цього протягом восьми років працював в агентстві Starcom, потім займався ІТ-бізнесом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11290
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
4257 дн. тому
Дмитрий умничка! Успехов!
йцукен
4257 дн. тому
Тима хороший специалист.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду