Джип протаранив скляну стіну «Укрінформу»

26 Липня 2012
3508
26 Липня 2012
14:08

Джип протаранив скляну стіну «Укрінформу»

3508
Дирекція агентства оцінює заподіяні збитки
Джип протаранив скляну стіну «Укрінформу»

26 липня на вулиці Богдана Хмельницького у вітрину будівлі інформагентства «Укрінформ» у центрі Києві в'їхала машина, повідомляє агентство.

 

За словами одного зі співробітників українського відділення російського інформагентства «ІТАР-ТАРС», яке перебуває в тій же будівлі, джип Toyota буквально в'їхав у приміщення першого поверху, проломивши скляну вітрину. Машина в'їхала в один з кабінетів «Укрінформу» на вулиці Богдана Хмельницького 8/16, у якому нещодавно був зроблений ремонт, повідомляють «Українські новини».

 

Перед цим жінка-водій збила металевий стовп, що обгороджує тротуар від проїзної частини вулиці Богдана Хмельницького. Дівчина, яка перебувала за кермом, госпіталізована, інших потерпілих немає. На місці події працюють співробітники Державної автомобільної інспекції, джип витягнений з будівлі й стоїть на тротуарі. Дирекція агентства оцінює заподіяні збитки.

 

«Укрінформ» назвав цю ДТП незвичною й акцентував на тому, що за кермом джипу була білявка. «Вранці сталася незвична ДТП. Автомобіль Toyota з'їхав із проїжджої частини на тротуар та врізався у вітрину будівлі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ. На місці події працюють співробітники ДАІ», - йдеться на сайті агенції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3508
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Завідувач білявками
4300 дн. тому
Смішно, але за кермом того джипа випадково не була "білявка" з УП Алена Притула, яка ненавидить "Укрінформ"? Вичерпавши способи морального тиску, "білявка" пішла у фізичну атаку? "УП підозрює «Укрінформ» у розміщенні матеріалів проти опозиції (оновлено)" // 13.07.2012 http://www.telekritika.ua/news/2012-07-13/73338
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду