Валерій Калниш очолить «КоммерсантЪ. Украина»

20 Липня 2012
10625
20 Липня 2012
17:03

Валерій Калниш очолить «КоммерсантЪ. Украина»

10625
Андрій Гоголєв стане шеф-редактором видавничого дому «Комерсант-Україна»
Валерій Калниш очолить «КоммерсантЪ. Украина»

Із вересня 2012 року Валерій Калниш (на фото) стане головним редактором газети «КоммерсантЪ. Украина». Про це оголосив 20 липня Андрій Гоголєв, нинішній головний редактор і генеральний директор «Коммерсанта», на святкуванні сьомої річниці газети.

 

Сам Андрій Гоголєв залишиться гендиректором і водночас стане шеф-редактором видавничого дому «Комерсант-Україна». Раніше такої посади не було.

 

На посаду заступника головного редактора - керівника «неділового» блоку, яку наразі обіймає Валерій Калниш, з вересня буде призначений Юрій Марченко - випусковий редактор «Коммерсанта».

 

Разом з тим вводиться посада першого заступника головного редактора, яку з вересня обійме Андрій Юхименко - заступник головного редактора, керівник «ділового» блоку.

 

Газета «КоммерсантЪ. Украина» виходить з літа 2005 року. Першим головним редактором був Андрій Васильєв. З 2006 року головним редактором став Андрій Гоголєв, який наприкінці того ж року обійняв посаду генерального директора.

 

Валерій Калниш працює в українському «Коммерсанте» з моменту запуску. Був кореспондентом, згодом - редактором відділу політики. З 2009 року є заступником головного редактора, керівником суспільно-політичного блоку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10625
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
да
4300 дн. тому
все заслужили
рядом
4301 дн. тому
ну в общем то Гоголев вроде бы и не был главредом. так что все происходящее - справедливо как минимум
А.Г.
4301 дн. тому
Гоголев потихоньку спрыгивает. Газету будут закрывать. А ставить такое пятно на репутации не охота. Пусть лучше местные выступят гробовщиками.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду