Селяни пішли в інтернет - InMind

18 Липня 2012
5927
18 Липня 2012
15:41

Селяни пішли в інтернет - InMind

5927
Селяни пішли в інтернет - InMind

На початку ІІ півріччя інтернетом в Україні користувалися вже 17,6 млн українців, старших за 15 років (45%), показала чергова хвиля установчих досліджень інтернет-аудиторії компанії InMind, які вона проводить на замовлення ІнАУ. Основний приріст дають сільські мешканці.

 

Щодня інтернетом користуються 12,2 млн людей (без урахування дітей).

 

За рік (з початку ІІ півріччя 2011 р.) цифра проникнення інтернету в Україні зросла на 10%. Найбільший приріст спостерігається у тих сегментах, де проникнення раніше було невисоким: західні регіони, люди старшого віку та в сільській місцевості.

 

На думку голови комітету ІнАУ з питань реклами Михайла Комісарука, до кінця року кожен другий мешканець України, старший 15 років, буде користуватися інтернетом.

 

Селяни є лідерами за користуванням мобільного інтернету: 42% абонентів мобільного інтернет-доступу проживають у селах.

 

Дивіться також:

Найвідвідуваніші сайти у червні 2012 року за даними InMind

Топ-25 доменів за червень 2012 року. Facebook увійшов у топ-10

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду