Українцям загрожують штрафи до 1700 грн за неправильне використання кабелю в будинках

7 Липня 2012
7733
7 Липня 2012
15:20

Українцям загрожують штрафи до 1700 грн за неправильне використання кабелю в будинках

7733
Українцям загрожують штрафи до 1700 грн за неправильне використання кабелю в будинках

Депутат Валентин Ландик пропонує на законодавчому рівні збільшити штрафи за порушення правил користування житловими будинками і житловими приміщеннями. Відповідний законопроект зареєстрував у Верховній Раді за № 10694, повідмляє ProIT.

 

Штрафи за порушення, в числі яких неправильна експлуатація інженерного обладнання, пропонується збільшити з 1-3 неоподатковуваних мінімумів до 20-80 для громадян. Для посадових осіб штрафи збільшаться з 3-7 неоподатковуваних мінімумів до 50-100. Один неоподатковуваний мінімум зараз дорівнює 17 грн.

 

До інженерного обладнання будинків відносяться санітарно-технічні системи та прилади опалення, вентиляції (включаючи кондиціювання повітря), холодного і гарячого водопостачання, каналізації, а також системи електрообладнання, слабкострумових мереж радіо, телефону, телебачення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7733
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666
4464 дн. тому
{CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду