Сайт Верховної Ради недоступний відвідувачам з-за кордону

7 Липня 2012
8376
7 Липня 2012
13:05

Сайт Верховної Ради недоступний відвідувачам з-за кордону

8376
Через хакерів з Anonymous?
Сайт Верховної Ради недоступний відвідувачам з-за кордону

Вже другий день поспіль сайт Верховної Ради України недоступний для користувачів з-за кордону. Про це повідомляє «Майдан».

 

Як пише видання, першими це спостерігали його читачі з США. На рівні провайдера фільтруються пакети, тобто блокується трафік.

 

Про неможливість зайти на сайт Верховної Ради також повідомляють у мережі Facebook журналісти, які перебувають не в Україні.

 

Відключений закордонний доступ до сайту може бути пов'язаний з ймовірними DDoS-атаками, про які заявляли хакери з Anonymous.

 

Нагадаємо, українське відділення міжнародного хакерського угруповання Anonymous готує DDoS-атаки на сайти державних органів з метою помсти за ухвалення мовного закону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду