Влад Троїцький про ток-шоу «Босяки»: Мені це цікаво, але каналу певно ні

28 Червня 2012
5135
28 Червня 2012
12:14

Влад Троїцький про ток-шоу «Босяки»: Мені це цікаво, але каналу певно ні

5135
Режисер не впевнений, що телевізійний ефір готовий до таких проектів як «Босяки»
Влад Троїцький про ток-шоу «Босяки»: Мені це цікаво, але каналу певно ні

Режисер та засновник театру «Дах» Влад Троїцький запевняє, що хотів би продовжити робити ток-шоу «Босяки», однак менеджмент ТВі таких пропозицій не робив і навіть не повідомив про закриття проекту. Про це він розказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Мені це цікаво, але каналу певно ні», - зазначив Влад Троїцький. Також він не упевнений що телевізійний ефір готовий до такого типу проекту. За його словами ток-шоу «Босяки» було розраховане на освічених та інтелектуальних людей, які дещо втомились від політики.

 

«Я взагалі з жодною людиною з каналу не спілкувався. Я приїхав два дні назад, і мені не напряму знайомі кажуть, що напевно проект закривається. Чому не вистачає мужності подзвонити і сказати про це, не знаю. Але телебачення для мене дещо дивний простір, який я сам не дивлюсь. Але я хотів зробити не у чистому вигляді телевізійний проект, тобто не журналістську, а людську бесіду», - зазначив пан Троїцький.

 

За словами режисера програму виробляли у складних умовах: вісім програм записали за три дні. Після цього Влад Троїцький разом зі своїм театром упродовж двох місяців був на гастролях поза межами України. «У мене не має угоди з каналом. Я запропонував своїх людей, які допомагали робити проект. Але в інфраструктури каналу на той момент не існувало. Була лише знімальна група та студія, яка ще будувалась. Мені сказали у тебе три дні (при цьому 1,2,3 травня), зніми 8 програм», - розказав він.

 

Претензій щодо рейтингів керівництво проекту не висувало, тому що Влад Троїцький після виходу програми не спілкувався з менеджментом ТВі. Однак він наголошує, що програмі було б складно взяти високі показники, оскільки вона запускалась наприкінці травня у «не сезон», паралельно з Євро-2012, у нічний час у неділю, і без належного промо. «Я не розумію, як це може працювати, якщо його не рекламувати, яке випадає з формату політичного-опозиційного каналу. Але є власник каналу, і генеральний продюсер, напевно у них своє бачення світу», - сказав він.

 

Нагадаємо, генеральний директор ТВі Микола Княжицький у коментарі «Детектор медіа» зазначив, що з Владом Троїцьким був записаний цикл програм, який наразі завершується. Про те, чи продовжуватиметься проект надалі мова ще не йшла.

 

Ток-шоу «Босяки» стартувало у травні 2012 року. Гостями програми вже стали продюсер Олег Кохан, фотограф Ігор Гайдай, артистка Ніна Матвієнко та інші.

 

Раніше ТВі зняв з ефіру проект харківського журналіста Сергія Потімкова про Східну Україну P.S.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5135
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4324 дн. тому
Тому що нудота. Гайдая знаю особисто, він набагато цікавіший, якщо йому ставити цікаві запитання. Троїцький цього не вміє.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду