«Україна чудес – 2» на Новому стартує 24 серпня

26 Червня 2012
11201
26 Червня 2012
19:07

«Україна чудес – 2» на Новому стартує 24 серпня

11201
Новий канал розпочав зйомки другого сезону шоу
«Україна чудес – 2» на Новому стартує 24 серпня

Новий канал розпочав зйомки другого сезону шоу «Україна чудес» за участю російських ілюзіоністів братів Сафронових. Його прем'єра відбудеться 24 серпня, повідомляє прес-служба каналу.

 

Другий сезон включатиме в себе 15 програм хронометражем 45 хвилин (плюс фільм про фільм), на відміну від першого, у якому було дев'ять.

 

Зйомки стартували з міста Мукачева. Далі команда проекту зніматиме шоу в Ужгороді, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Рівному, Житомирі, Чернігові, Черкасах, Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Севастополі, Судаку і Новому Світі.

 

У другому сезоні з'явиться студія з глядачами в Києві, з якої вестиметься ефір. А ведучі - Ілля, Сергій та Андрій Сафронови - будуть «чарівним чином» з київської студії потрапляти в різні міста України. У студію до братів Сафронових приходитиме в гості відома людина, яка обов'язково братиме участь в одному з трюків. При цьому всі номери ілюзіоністів Сафронових в «Україні чудес - 2» будуть новими, більшість із них придумано спеціально для шоу.

 

 

Брати Сафронови

 

 

Режисер другого сезону - Денис Сніжко, оператор-постановник - Павло Муравйов, продюсер - Олена Маторіна.

 

Перший сезон «України чудес» виходив на Новому взимку-навесні 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду