НСЖУ проведе серію семінарів для підготовки журналістів до виборів

23 Червня 2012
4919
23 Червня 2012
12:37

НСЖУ проведе серію семінарів для підготовки журналістів до виборів

4919
НСЖУ проведе серію семінарів для підготовки журналістів до виборів

Національна спілка журналістів України готує серію семінарів і нарад стосовно участі медіа у виборчому процесі. Про це це голова спілки Олег Наливайко розповів під час перебування в Одесі, повідомляє УНІАН.


Щодо семінарів Олег Наливайко відзначив: «В Одесі ми прогнозували, на що владі і журналістам треба звернути увагу, аби восени не виникли проблеми з легітімізацією виборів». 

 

Голова НСЖУ зустрівся з головою Одеської облдержадміністрації Едуардом Матвійчуком. Під час зустрічі обговорювалась ситуація в інформаційному просторі області, співпраця місцевої влади і спілки у підготовці до виборчих перегонів.

 

Також Олег Наливайко зустрівся з президентом  Одеської юридичної академії Сергієм Ківаловим щодо основних принципів взаємодії між НСЖУ та академією у підготовці журналістських кадрів, що вивчають правову тематику

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4919
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду