«Вони їдуть до нас – 2» вийде на каналі «Україна» 25 червня

22 Червня 2012
9121
22 Червня 2012
12:17

«Вони їдуть до нас – 2» вийде на каналі «Україна» 25 червня

9121
Напередодні повторять першу частину
«Вони їдуть до нас – 2» вийде на каналі «Україна» 25 червня

25 червня, у понеділок, о 22:15 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра другої частини документального проекту «Вони їдуть до нас», присвяченого Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За концепцією шоу, п'ять уболівальників - європейців діляться першими їхніми враженнями про незнайому Україну. До зйомок були запрошені 6 зарубіжних гостей: Емілі (Швеція), Петра (Німеччина), Чьялінг (Нідерланди) і троє братів з Англії - Ендрю, Гевін та Ін. Жоден з них ніколи не бував в Україні.

 

Перед прем'єрою другої частини о 21.00 канал «Україна» транслюватиме також першу частину документального проекту «Вони їдуть до нас».

 

«Ми розкажемо про те, якою постала Україна і українці в період чемпіонату перед нашими героями, - каже Ігор Золотаревський, директор інформаційного мовлення телеканалу «Україна». - Євро 2012 і незнайома країна - стали для них випробуванням. Випробуванням тих перших теплих почуттів, що у них з'явилися. Перед героями виникнуть перешкоди, про які вони і гадки не мали. Чи сподобається їм країна після цього? Як вони будуть спілкуватися зі звичайними українцями? Чи знайдуть вони спільну мову? В Україну їх привела пристрасть до футболу, і ми хотіли дізнатися: чи народиться з цієї пристрасті до футболу любов до України?»

 

Як повідомляла «Детектор медіа», прем'єра проекту «Вони їдуть до нас» відбулася 27 травня. Обидві частини фільму «Вони їдуть до нас» стали продовженням лінійки документальних проектів телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9121
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду