Тетяна Монтян балотуватиметься у Верховну Раду

20 Червня 2012
7648
20 Червня 2012
18:40

Тетяна Монтян балотуватиметься у Верховну Раду

7648
Прес-секретарем штабу стала Неллі Вернер
Тетяна Монтян балотуватиметься у Верховну Раду

Адвокат і колишня ведуча програми «Альбертейнштейн» на каналі ТВі Тетяна Монтян балотуватиметься у Верховну Раду шляхом самовисування по 212-му мажоритарному округу (Дарницький район міста Києва). Про це «Детектор медіа» повідомила прес-секретар штабу Тетяни Монтян Неллі Вернер.

 

«Тетяна Монтян як досвідчений юрист багато років вивчає правове поле різних держав і шукає можливості впровадити особливо успішний законодавчий досвід в Україні. Вона сама написала ряд законопроектів, але навіть найкорисніші ініціативи виявилося складно просувати, будучи поза парламентом. Тому вона прийняла рішення балотуватися самовисуванцем по 212-му округу (Дарницький район), де вона проживає», - повідомила пані Вернер.

 

У своєму окрузі пані Монтян на громадських засадах допомагає простим людям і бізнесменам, які потребують юридичної підтримки, каже речник штабу. Наприклад, цього року вона організувала захист від забудови шкільного стадіону СШ № 314 на вулиці Княжий Затон (мікрорайон «Позняки»).

 

Медійна кампанія Тетяни Монтян стартувала у травні, сама Неллі Вернер приєдналася до команди в червні. З медійників у штабі також працюють співробітники порталу «Інфопорн» Олександра Тимошенко (головний редактор) і Микола Малуха (фахівець із соціальних медіа).

 

По цьому ж 212-му мажоритарному округу нібито будуть балотуватися Леонід Черновецький і Тарас Чорновіл, повідомляють «Українські новини».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7648
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йцукен
4345 дн. тому
она с Цушко дружит
Коля
4346 дн. тому
Так а за какую партію піде Танюша? Самовисуванців вроді ж не має!
Знавець
4346 дн. тому
А ця жлобувата баба вже вибачилася перед нардепами БЮТ за свою оскаженілу педофільську маячню? Ілі і так сайдьот?..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду