Матч Хорватія – Іспанія подивилось учетверо більше глядачів ніж поєдинок Італія – Ірландія

19 Червня 2012
8546
19 Червня 2012
13:25

Матч Хорватія – Іспанія подивилось учетверо більше глядачів ніж поєдинок Італія – Ірландія

8546
Канал «Україна» випередив Перший національний
Матч Хорватія – Іспанія подивилось учетверо більше глядачів ніж поєдинок Італія – Ірландія

18 червня матч Хорватія - Іспанія на каналі «Україна» взяв рейтинг 7,57%, частку 22,98% за комерційною аудиторією каналу (люди віком старше 18 років, вибірка «50 тис.+»). Тут і далі наведено попередні дані (overnight) компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники нижчі - рейтинг 5,42%, частка 17,26%.

 

Значно нижчі показники цього дня мала трансляція Першого національного Італія - Ірландія: рейтинг 1,98%, частка 6,3% за «Всією Україною» та рейтинг 1,74%, частка 5,28% за «50 тис.+»

 

Обидві трансляції вийшли одночасно о 21:35.

 

Минулого тижня 11-17 червня Перший національний/«Ера» мав середню частку 5,92% за «Всією Україною» та 5,45% за «50 тис.+». А телеканал «Україна» за цей період мав середню частку 16,45% за вибіркою «50 тис.+» та 14,19% за «Всією Україною».

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дослідження телевізійної аудиторії реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8546
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Горан Маслов
4331 дн. тому
"Канал «Україна» випередив Перший національний" - він за це виклав величезні гроші (заплативши більшу частку за телеправа УЄФА, що попервах повністю належали НТКУ), нічого дивного. А вже сьогодні і вдесятеро буде - отаке от, "Перший" "національний". Чим-то хвалитиметься прес-служба НТКУ післязавтра... після першого липня... За "дєржаву" обідно?..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду