«Воля» запускає сервіс кінопоказу у форматі HD

15 Червня 2012
7947
15 Червня 2012
15:20

«Воля» запускає сервіс кінопоказу у форматі HD

7947
Сервіс без реклами
«Воля» запускає сервіс кінопоказу у форматі HD

17 червня компанія «Воля» офіційно запускає сервіс кінопоказу у форматі високої чіткості (high definition) для абонентів кабельного телебачення «Воля Кіно HD». Про це повідомила прес-служба «Волі».

 

Сервіс буде доступним передплатникам пакетів «Воля HD» і «Кіно» в Києві, Севастополі, Львові, Донецьку, Сумах, Харкові, Хмельницькому, Дніпропетровську, Полтаві.

 

У Києві сервіс запропонований у вигляді двох кінозалів: «Воля Кіно HD» і «Воля Кіно HD +1». У «Воля Кіно HD +1» всі кіносеанси дублюються із затримкою в одну годину.

 

Фільми демонструються з якістю зображення Full HD 1920x1080 та форматом звуку Dolby Digital.

 

«Запуск кіносервісу у форматі високої чіткості дозволить нам запропонувати абонентам, які люблять хороше кіно, різноманітний і цікавий контент. Цей сервіс, безумовно, зробить більш привабливими наші пакети "Воля HD" і "Кіно" і дасть можливість яскравіше продемонструвати всі переваги формату високої чіткості», - підкреслює директор з маркетингу компанії «Воля» Ярослав Гуменюк.

 

Серед кінопропозицій сервісу - мультфільми «Монстр у Парижі», «Планета 51», екшн-стрічки «Ред», «Конан-варвар», «Рембо», фантастика «Обитель зла»,«Знамення»,«Сфера темряви», комедії «Кримінальна фішка від Генрі»,«Шпигун по сусідству», драми «Межа ризику», «Пам'ятай мене»,«Американець», фестивальне кіно «Скафандр і метелик», «Контроль», «Закохані невротики».

 

Як зазначає програмний директор компанії «Воля» Сергій Осадчий, протягом місяця каталог компанії поповнюють близько 50 нових фільмів. Це переважно бестселери останніх років. «У перспективі плануємо закупити класику світового кіно від 80-х і до сьогодні. Також працюємо над розширенням каталогу дитячого контенту. На даному етапі тривають переговори з низкою дистриб'юторів», - повідомив він.

 

Більша частина фільмів доступна двома мовами - українською та російською.

 

У сервісі «Воля Кіно HD» відсутня реклама.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду