Бенкендорфа звинуватили в присвоєнні ідеї телепроекту з Королевською, затвердженого Шуваловим

14 Червня 2012
14527
14 Червня 2012
14:55

Бенкендорфа звинуватили в присвоєнні ідеї телепроекту з Королевською, затвердженого Шуваловим

14527
Тележурналісти придумали для НТКУ формат програми «Народний кандидат», затвердили його в Шувалова і допрацювали з Пилипцем
Бенкендорфа звинуватили в присвоєнні ідеї телепроекту з Королевською, затвердженого Шуваловим

Тележурналіст Євгенія Цвєтанська заявила, що формат програми «Народний список» з Наталією Королевською, яку запускає Перший національний і «Савік Шустер студія», зроблений за її ідеєю, затвердженою політтехнологом Ігорем Шуваловим. Про це вона повідомила в коментарі «Детектор медіа».

 

Телепроект під робочою назвою «Народний кандидат» нещодавно придумали Євгенія Цвєтанська із журналістом ICTV Володимиром Горковенком і затвердив політтехнолог Ігор Шувалов (неофіційний радник глави Адміністрації президента), стверджує журналістка. «Володимир Горковенко розмовляв з Ігорем Шуваловим щодо цього проекту. І Шувалов дав добро, щоб він виходив на НТКУ. Після цього зібрались я, Володимир Горковенко та Олександр Пилипець (шеф-редактор новин «Інтера». - ТК) і ми склали концепцію цієї програми», - розповіла пані Цвєтанська.

 

Володимир Горковенко підтвердив «Детектор медіа» цю інформацію. Зустріч з обговорення проекту відбулася ще в середині квітня.

 

«На зустрічі Ігор Шувалов сказав, що Наталія Королевська може потягнути цей проект», повідомила пані Цвєтанська.

 

Євгенії Цвєтанській вдалось отримати сценарій проекту Першого національного «Народний список». Він майже не відрізняється від сценарію програми, придуманої нею, стверджує журналістка. «Олександр Пилипець взявся віднести цей проект Єгору Бенкендорфу. Далі мені повідомили, що цей проект не знайшов спонсорів і не буде реалізований. Я сумніваюсь, що це збіг», - додала Євгенія Цветанска. Авторські права на сценарій своєї програми журналістка не реєструвала.

 

«Детектор медіа» очікує на коментар генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа з приводу ситуації довкола проекту «Народний список».

 

Нагадаємо, політичний телепроект «Народний список» на замовлення НТКУ виробляє «Савік Шустер студія». Ведучим стане Савік Шустер. Суть програми полягає в змаганні молодих активістів за звання народного кандидата, переможець якого отримає місце в партійному списку Наталі Королевської.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14527
Читайте також
17.08.2012 08:56
Вікторія Скуба, «День»
19 359
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гусь-хрустальный
4298 дн. тому
Очередная попытка укратьс мою идею.Я придумал все проекты,а их у меня украли
boss
4301 дн. тому
Гайковёрт , роди идею , запатентуй , (50гр), и жди пока укурадут. НАЖИВЁШЬСЯ,,,,
UDDSI
4303 дн. тому
идею невозможно украсть. На идею нет копирайта в принципе. Нельзя запатентовaть идею колеса, или ложки, или мобильной связи.
Гайковерт
4304 дн. тому
Умильное зрелище (или чтиво)... Тролли уводят разговор в сторону от воровства Бенкендорфом идеи проекта. И похоже это у них получается. Никто не обсуждает факт ВОРОВСТВА идеи, но все обсуждают Королевскую, которая и так всем надоела. Что, неуважаемые тролли, денежка отрабатывается?
Фигня
4304 дн. тому
Идея -го...но...За что драка? Старье Пилипец енд компани насочинали фигню ...А вони здесь на полстраницы.А Беня-еще тот..Стоят друг друга.
2Банан
4304 дн. тому
Танька Мокриди, вгамуйся тьотя!
Банан
4304 дн. тому
Ой, ну хто б казав. Банківська причетність до Королевської - заїжджена тема. Куди не подивишся - то її спонсор - Ахметов, то Ригіони, то БЮТівці. То обличчя її не таке. Люди! Почніть нарешті сприймати політиків не по брудній білизні, яку Вам тролі викладують на блюдичку. А по діям, які ті роблять. Серед усіх, хто кричить про оновлення парламенту, Королевська - єдина РЕАЛЬНО впроваджує цю ідею. При тому, що ЄДИНА робить це ВІДКРИТО, а не кулуарно.
Ух ты!
4304 дн. тому
Красиво сдали Королевскую! Теперь все на 100% уверены, что она очередная "тушка" Банковой!
Глиняный
4304 дн. тому
Бенкендорф - вор! А тролли здесь умничают по поводу копирайта. А если у тебя умник денежку украдут, ты же развоняешься?
boss
4304 дн. тому
А Цветанська - это хто ? Может переодетая Опра Уимфри ? Не пил , не знаю.
ури
4305 дн. тому
Еще ничего не сделано,а мадам уже на что то претендует...Странно ка кто выглядит
Красс
4305 дн. тому
А Цветанская обращалась официально к гендиректору УТ? Разве в его обязанности входит поиск "истинных" авторов предлагаемых ему программ? Я думал, для этого существуют специально обученные люди?
Не поделились
4305 дн. тому
Ох и говномет включили. Как будто Шустеру неоткуда брать стоящие идеи...
ну и
4305 дн. тому
А еще на матчи евро ходит только толстосумое руководство со фаворитками, колектива какбы и нет
тихо-тихо!
4305 дн. тому
Люди, не будьте смешными!!! Такой проект разрабатывался еще 2 года назад и он несколько раз в дружеских беседах проговаривался с Бенкендорфом. Так что немного нового под солнцем, господа!
о времена!
4305 дн. тому
О нравы! Такие уважаемые люди не поделили копирайт на дерьмо! :)
Хехе
4305 дн. тому
О Пилипце и не такое слышал - бывало и похлеще
Вор должен сидеть в тюрьме!
4305 дн. тому
Вот это клево! Украсть идею - это по-пацански! Теперь можно принимать Бенкендорфа в "пасанчики". Украл, выпил, в тюрьму!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду