«Шустер live» вийшов в ефір із новими ведучими

9 Червня 2012
9537
9 Червня 2012
11:09

«Шустер live» вийшов в ефір із новими ведучими

9537
Раду гостям у студії давали Георгій Тихий і Росана Бісьмак
«Шустер live» вийшов в ефір із новими ведучими

8 червня випуск ток-шоу «Шустер live» на Першому національному провели Георгій Тихий і Росана Бісьмак.

 

Сам Савік Шустер тим часом перебував у Польщі з нагоди відкриття Євро-2012 та під час прямих включень інформував глядачів про перебіг матчів. 

 

Як розповіла «Детектор медіа» піар-директор «Савік Шустер студії» Каріна Палаєва, надалі випуски ток-шоу виходитимуть за участі Савіка Шустера. Він продовжить слідкувати за перебігом матчів Єврочемпіонату та висвітлюватиме події Євро-2012 у своєму блозі. 

 

Нагадаємо, під час ток-шоу «Шустер live» йшлося про Євочемпіонат, а провідною темою програми була «Яку історію ми творимо разом?». 

 

Ведучі витримали атмосферу програми у звичному глядачам форматі. Вони впевнено спілкувалися із гостями ток-шоу, апелюючи до журналістських стандартів.

 

Савік Шустер звертався до глядачів Першого національного при допомозі Skype. Він відзначив. що так і не потрапив на відкриття Єврочемпіонату, якого «чекав 5 років». Причиною стали затримки рейсів авіакомпаній «Аеросвіт» та LOT. Детально про цей інцидент Cавік Шустер розповів у своєму блозі, відео з якого було представлено у програмі. «Так само, як на стадіонах і турах, у нас із людьми обходяться й на майданах і вулицях, я тут нічого не бачу дивного. Поняття "люди", "людське життя", "індивідуальність", "людина" нічого не варті», - прокоментував Савік Шустер ситуацію, в яку потрапили вболівальники і спортивні журналісти.

 

 

 

 

Георгій Тихий - ведучий After live, випускник Києво-Могилянської академії за спеціальністю «Політологія».

  

Росана Бісьмак раніше працювала на закарпатському телеканалі «М-студіо». Кілька разів виступала співведучою проекту «Шустер Life. Адреналін».

 

«Детектор медіа» 

Фото - http://www.facebook.com/shusterlive

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9537
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду