До фіналу нацвідбору на «Дитяче Євробачення – 2012» пройшов 21 виконавець

7 Червня 2012
5764
7 Червня 2012
20:17

До фіналу нацвідбору на «Дитяче Євробачення – 2012» пройшов 21 виконавець

5764
Фінал відбудеться 8 липня в «Артеку»
До фіналу нацвідбору на «Дитяче Євробачення – 2012» пройшов 21 виконавець

До фіналу національного відбіркового конкурсу на «Дитяче Євробачення - 2012» пройшов 21 виконавець. Такими є результати півфіналу, що пройшов 6 червня в Національній телекомпанії України, повідомляє прес-служба НТКУ.

 

До участі у відборі було подано понад 60 заявок від учасників. До фіналу пройшли: Софія Тарасова, дует «Радіосім'я», Тетяна Гулик, Анастасія Петрик, гурт «Каприz-Juniors», Поліна Андрєєва, Вікторія Кобзар, Анастасія Барановська, шоу-група «Аква-Brand», Нікіта Кіоссе, Ірина Ебралідзе, Олена Гернега, Анна Приймак, Анна Карташова, гурт ExSportise, Танюша Шевчук, Інна Причепій, Соломія Катеренчук, Тетяна Миза, Таня Марчук та Єлена Грегорі.

 

Рішення про вихід до фіналу національного відбору на «Дитяче Євробачення - 2012» приймало журі, до складу якого увійшли:

Влад Багінський, голова журі, музичний продюсер Першого національного;

Тетяна Піскарьова, співачка, викладач вокалу;

Шаніс, співачка;

Марина Підгірна, хореограф.

 

Деякі учасники за свої виступи отримали від журі заохочувальні подарунки: Іван Маснюк нагороджений путівкою в «Артек», а Ірина Цуканова була запрошена до фіналу конкурсу як гостя та отримала путівку в «Артек».

 

Усі фіналісти національного відбору 20 червня поїдуть в МДЦ «Артек», де з ними працюватимуть хореографи, викладачі вокалу, продюсери. Фінал відбіркового конкурсу, на якому буде обраний представник на «Дитяче Євробачення - 2012» від України, відбудеться 8 липня в «Артеку». Трансляцію фінального відбору учасника, який цього року представлятиме Україну на конкурсі в Нідерландах, відбудеться на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5764
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду