Парламентський комітет підтримав урядовий проект щодо доступу до інформації

7 Червня 2012
6034
7 Червня 2012
13:02

Парламентський комітет підтримав урядовий проект щодо доступу до інформації

6034
Цей проект дозволить на повну запрацювати законам про інформацію та про доступ до інформації
Парламентський комітет підтримав урядовий проект щодо доступу до інформації

Комітет з питань свободи слова та інформації рекомендує Верховній Раді за результатами розгляду в першому читанні прийняти за основу законопроект № 10455 про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям законів «Про інформацію» (у новій редакції) та «Про доступ до публічної інформації», внесений Кабміном. За таке рішення проголосувала більшість членів Комітету під час чергового засідання 6 червня.

 

Нагадаємо, цей законопроект Кабмін схвалив на своєму засіданні 7 травня. Його розроблено з метою приведення деяких законодавчих актів України у відповідність із законами «Про інформацію» та «Про доступ до публічної інформації», що було передбачено прикінцевими положеннями цих документів, ухвалених іще 13 січня 2011 року.

 

Проектом пропонується внести зміни до низки кодексів та до 53 законів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6034
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду