ЄС закликає забезпечити рівний доступ до ЗМІ учасників парламентських виборів в Україні

7 Червня 2012
4773
7 Червня 2012
11:41

ЄС закликає забезпечити рівний доступ до ЗМІ учасників парламентських виборів в Україні

4773
ЄС закликає забезпечити рівний доступ до ЗМІ учасників парламентських виборів в Україні

Європейський комісар з питань розширення та європейської політики Штефан Фюле закликає забезпечити рівний доступ до засобів масової інформації всіх учасників майбутніх парламентських виборів в Україні. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

«Що б ми хотіли бачити, так це збалансоване висвітлення і рівний доступ до ЗМІ (учасників майбутніх виборів. - ред.)», - сказав пан Фюле 6 червня у Брюсселі, під час виступу в Європейському парламенті перед журналістами з країн «Східного партнерства».

 

Також він нагадав позицію Брюсселя про те, що майбутні парламентські вибори в Україні дуже важливі для майбутньої угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

 

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні заплановані на 28 жовтня 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду