Юлія Шпачинська стала ведучою спортивних новин «України»

6 Червня 2012
10607
6 Червня 2012
16:54

Юлія Шпачинська стала ведучою спортивних новин «України»

10607
Юлія Шпачинська стала ведучою спортивних новин «України»

Новою ведучою програми «События. Спорт» на каналі «Україна» стала Юлія Шпачинська. Про це повідомлила прес-служба каналу.

 

Юлія Шпачинська розпочне роботу уже з червня.

 

З другим ведучим проекту «События. Спорт» - Олексієм Крапивко - Юлія буде чергуватися по тижнях. Коли Олексій буде в ефірі, Юлія виконуватиме обов'язки випускового редактора, і навпаки.

 

«События. Спорт» виходять в ефірі телеканалу «Україна» з понеділка по п'ятницю о 17.10 та 19.15, відразу після випусків інформаційної програми «События». Програму виготовляє для телеканалу «Україна» канал «Футбол». «События. Спорт» виходять на «Україні» з березня 2012.

 

Юлія Шпачинська закінчила Київський Національний Університет театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенко-Карого за фахом «Диктор та ведучий програм телебачення». Свою кар'єру на ТБ почала як журналіст і працює в телевізійній галузі вже більше 8 років (К1, Кіровоградська ОДТРК, Перший національний) . Була ведучою спортивних новин і ранкових програм на регіональних і національних каналах.

 

Разом з Олексієм Крапивко, Євгеном Міхіним  та Ольгою Бондарчук Юлія Шпачинська вела «Один день» на каналі К1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10607
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду