Вітаємо із Днем журналіста!

6 Червня 2012
3510
6 Червня 2012
08:45

Вітаємо із Днем журналіста!

3510
Вітаємо із Днем журналіста!

6 червня в Україні відзначають День журналіста. «Детектор медіа» вітає всіх колег із цим професійним святом.

 

Бажаємо віри у свою професію та її місію - інформувати людей і створювати можливості для вираження різних поглядів і думок.

 

Зичимо натхнення і сили духу для розробки цікавих і потрібних суспільству тем.

 

Пам'ятаймо про те, що ми робимо одну справу і нам потрібна солідарність і підтримка одне одного. Бо лише так можна протистояти тиску і впливу ззовні.

 

Цього року День журналіста відзначиться кількома заходами. Учасники «Стоп цензурі!» зранку проконтролюють виконання постанови суду, який заборонив проведення акції руху «Стоп цензурі!» у селі Нові Петрівці біля резиденції президента «Межигір'я». Журналісти проведуть мирну акцію, нагадавши Віктору Януковичу його обіцянку показати громадськості резиденцію «Межигір'я».

 

Кілька журналістів вирішили провести благодійний аукціон у Facebook, продати подарунки піар-відділів і прес-служб і передати отримані кошти до дитячого інтернату.

 

Бажаємо провести цей день вдумливо, а завершити весело. Зі святом!

 

Колектив «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3510
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4344 дн. тому
Дніпропетровська філія НСЖУ нагородила золотою медаллю української журналістики ката свободи слова «За нищення політичного плюралізму, зразково-показові тортури над свободою слова, брутальне й зухвале порушення професійних стандартів, перетворення Дніпропетровської ОДТРК на рупор Партії регіонів та її сателітів, примітивізацію й дебілізацію телеефіру та вірне служіння антиукраїнському режиму кримінальної тиранії» - такою б з огляду на програмне наповнення телерадікомпанії мала бути мотивація "високодостойного" журі ДОО НСЖУ щодо нагородження з нагоди Дня журналіста гендиректора ДОДТРК, депутата облради від ПР Валентина Чанглі золотою медаллю української журналістики. Цинічний акт віншування душителя свободи слова стався в конференц-залі дніпропетровського Будинку профспілок під оплески переможців творчих конкурсів обласної спілки та її активу. Золоту медаль заповзятому "біло-блакитному" гвалтівнику вільного слова вручав новопризначений владою керманич місцевої Спілки журналістів, головред газети облдержадміністрації "Вісті Придніпров'я" Олексій Ковальчук. Під час вручення обидва палко і ніжно обійнялися, розцілувавши один одного в найкращих брежнєвських традиціях. Здавалося б, ще трохи і до нестями закохані один в одного чоловіки пустять в хід язики. Як їм, мабуть, не було важко, але все ж таки утримались від привселюдного продовження пестощів, ймовірно залишивши це на потім. Нагороджуючи переможців конкурсів, голова правління ДОО НСЖУ, як належить вправному керівникові, і про себе не забув, вручивши собі в числі інших достойників почесний знак Національної Спілки. До речі, здогадайтеся з першого разу, посилання на яке єдине видання міститься на реорганізованому сайті дніпропетровської обласної організації спілки? Звісно ж - «Вісті Придніпров'я». Більше там немає жодних лінків ЗМІ. Дуже «демократично», а головне - «скромно і зі смаком». В дусі часу. На банері під логотипом «Вістей» зображений пес із газетою в пащі. Невідомо який зміст вкладали в цю картинку розробники, але вона сприймається не інакше як символом собачої вірності видання та його керівника місцевій адміністрації, готовності ставати на задні лапи та вилизувати чоботи господарю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду