СТБ назвав переможців «Битви екстрасенсів» і «Україна має талант-4»

4 Червня 2012
18391
4 Червня 2012
18:00

СТБ назвав переможців «Битви екстрасенсів» і «Україна має талант-4»

18391
СТБ назвав переможців «Битви екстрасенсів» і «Україна має талант-4»

Телеканал СТБ назвав переможців шоу «Битва екстрасенсів. Війна титанів» і «Україна має талант-4». 

 


 

Переможцем 10-ї «Битви екстрасенсів» став Хаял Алєкперов із Азербайджану. Про це було оголошено в ефірі проекту 3 червня. Окрім звання найсильнішого учасника «Битви екстрасенсів» він отримає грошовий приз - 250 тисяч гривень. Хаял Алєкперов є переможцем 7-го сезону «Битви екстрасенсів. Війна світів». 

  

 

Нагадаємо, участь у ювілейному проекті взяли 12 екстрасенсів з усього світу. Зокрема, це фіналістка 7-го сезону «Битви екстрасенсів. Війна світів» Анна Гальєрс з Великобританії, фіналіст 8-го сезону «Битви екстрасенсів. Боротьба континентів» Віктор Олександровський із Казахстану. Перелік учасників визначили самі глядачі.

 

Тріумфатором талант-шоу «Україна має талант-4» став колектив «Workout», про що було оголошено у випуску проекту 2 червня. Грошовий приз для переможця становить 1 млн грн. 

 

Друге місце у проекті посів художник Денис Дитинюк. 

  

«Битву екстрасенсів» телеканалу створено за форматом британського шоу «Psychic Challenge». За правилами реаліті-шоу учасники проходять випробування і доводять телеглядачам свої надприродні здібності. Їхні зусилля оцінюють експерти. Кожного тижня спостерігачі вирішують, хто з екстрасенсів має залишити шоу. 

 

Нині тривають кастинги 11-го сезону «Битви екстрасенсів».

 

«Україна має талант» - аналог американського шоу America's Got Talent. На СТБ стартував навесні 2009 року. Переможниця першого сезону шоу стала Ксенія Симонова. У другому сезоні лаври дісталися Олені Ковтун. Тріумфатор 3-го сезону шоу - Віталій Лузкар. 

 

«Детектор медіа» 

Фото - http://bitva.stb.uahttp://talant.stb.ua  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18391
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду