Зі збільшенням способів виходу в інтернет споживання ТБ і преси падає – дослідження

30 Травня 2012
6553
30 Травня 2012
17:03

Зі збільшенням способів виходу в інтернет споживання ТБ і преси падає – дослідження

6553
Зі збільшенням способів виходу в інтернет споживання ТБ і преси падає – дослідження

Чим більше в людини засобів виходу в інтернет, тим менше часу вона витрачає на традиційні медіа (пресу та телебачення). Такого висновку дійшло агентство UM, провівши дослідження соціальних медіа Wave 6*.

 

За даними дослідження, люди з двома засобами доступу до інтернету витрачають на традиційні медіа майже стільки ж годин, скільки й ті, хто використовує один засіб. Але більше часу вони приділяють перегляду сайтів. При збільшенні кількості способів виходу в інтернет до трьох кількість годин споживання традиційних медіа падає, а споживання сайтів продовжує зростати.  

 

Основними засобами доступу до інтернету в Україні є настільний персональний комп'ютер, ноутбук та мобільний телефон. Вже майже 20% регулярних інтернет-користувачів використовують для цього смартфон, 6% - планшетний комп'ютер.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Wave - щорічний трекінг соціальных медіа міжнародної комунікаційної мережі UM. Проводиться у 62 країнах світу з 2006 року. Кількість респондентів в Україні - 500. Вибірка компанії InMind.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6553
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду