Pronto film знімає україномовну комедію характерів з Ірмою Вітовською

30 Травня 2012
4241
30 Травня 2012
11:37

Pronto film знімає україномовну комедію характерів з Ірмою Вітовською

4241
Pronto film пропонуватиме серіал «1+1», Новому та ICTV
Pronto film знімає україномовну комедію характерів з Ірмою Вітовською

Продакшн Pronto film  зніматиме україномовний комедійний серіал про карпатський готель. Про це «Детектор медіа» розказав продюсер компанії Ігор Савиченко.

 

Наразі вже знятий пілот проекту, виробництво планується після того, як буде укладена домовленість з телеканалом.

 

За словами пана Савиченка, серіал пропонуватиметься каналам «1+1», Новому та ICTV.

 

Серіал створений за оригінальною ідеєю компанії. Спершу з цією ідеєю до продакшну прийшов актор Молодого театру Кирило Бін, а далі компанія разом з режисером Володимиром Тихим та групою сценаристів її удосконалила.

 

За сюжетом Марися (Ірма Вітовська) - хазяйка маленького карпатського готелю, у неї є син Назар. Одного разу о неї приїжджає звідний брат режисер-кліпмейкер Марк (Кирило Бін). В готелі також працює завгосп Богдан Богданович Богданишин (Ігор Гнізділов). Саме їх  характери і розвиватимуться у комедії.

 

«Ірма має образ шкільної вчительки, занадто правильної, однак з хорошим гумором. Гнізділов - сільський ловелас. Назарчик - це хлопчик-ботанік. Звідний брат Марисі Марк - це такий прообраз наших кліпових та рекламних режисерів. Марк провалив передвиборчу кампанію одному депутату і тепер переховується від можливих проблем. Оскільки сестра його любить, то вони вирішують залишити його в готелі, а він береться вчити Назарчика спілкуватися з дівчатами та формує його чоловічий характер. Окрім цього у нас є ще один персонаж - коханка-секретарша Марка. Це класична блондинка, яку грає Альона Алимова. Вона з Марком зазвичай спілкується по скайпу. Далі усе відбувається довкола відвідувачів готелю: на ці ролі ми запрошуватимемо хороших комедійних акторів», - зазначив Ігор Савиченко.

 

Кількість епізодів ще не визначена, все залежатиме від каналу-замовника. Один епізод триватиме 24 хвилини.

 

Ігор Савиченко сподівається, що канал, з яким продакшну вдасться домовитись, погодиться виробляти проект за класичною технологією вертикальних проектів: знімати одну серію на тиждень.

 

«Цю технологію свого часу намагалась впровадити ТРК «Україна» («Попелюшка з причепом», «Непрухи»), однак їм це не вдалось. Вони це робили не за класичною схемою. Адже на заході прем'єрна серія такого продукту виходить у прайм-тайм вихідного дня. Далі  в ефір виходить близько шести повторів упродовж тижня, розкидані по всій ефірній сітці, щоб його змогло побачити якомога більше потенціальних глядачів», - додав він.

 

 

«Детектор медіа»

Фото - www.facebook.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4241
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вик
4510 дн. тому
Эт правильно: галицкие рагули должны играть галицких рагулей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду