Журналіста побили на виборах у Софіївській Борщагівці (ВІДЕО)

28 Травня 2012
9457
28 Травня 2012
12:44

Журналіста побили на виборах у Софіївській Борщагівці (ВІДЕО)

9457
Отримав ногою по тілу за те, що знімав вибори
Журналіста побили на виборах у Софіївській Борщагівці (ВІДЕО)

27 травня на позачергових виборах сільського голови та депутатів Софіївсько-Борщагівської сільської ради на виборчій дільниці №13067 невідомий вдарив журналіста інформаційного агентства «Правиця» Івана Лисенка, який знімав виборчий процес. Про це Іван Лисенко повідомив «Детектор медіа» особисто.

 

За словами пана Лисенка, невідомий чоловік спочатку погрожував йому, а потім вдарив ногою по тілу. «Неадекватні дії нападника пов'язані з тим, що він потрапив у наше поле зору ще на позачергових виборах міського голови Вишневого в грудні 2011 року та Обухова у березні 2012 року», - сказав пан Лисенко.

 

Після інциденту журналіст звернувся до правоохоронців з письмовою заявою про побиття, залучивши свідків події, які все підтвердили. «Вимога журналістів та громадськості затримати дану особу, який у цей час сидів поруч з правоохоронцями, спочатку була проігнорована, але потім міліціонери стверджували, що взяли в нього пояснення. Вони відмовилися назвати прізвище особи, яка вдарила журналіста, посилаючись на таємницю слідства. Дана особа увесь день, навіть після інциденту, продовжувала знаходитися поруч із виборчою дільницею, при цьому постійно спілкуючись із працівниками міліції», - зауважив Іван Лисенко.

 

 

 

 

Як писала «Детектор медіа», 31 жовтня 2010 року на виборах до місцевих рад Івана Лисенка побили беркутівці, забрала міліція, за рішенням суду дві доби тримали під вартою в Іванкові Київської області - за те, що він виявив грубі порушення закону в день виборів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9457
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4415 дн. тому
Шановні журналісти, а навіщо вам дозволено носити зброю ? У разі нападу - відстрелити {CENSORED} яйця. Таких {CENSORED} треба карати, бо вони вже скоро всім на голову сядуть. Кожна недорозвинена тварюка вважає себе людиною. Потрібно починати... Спочатку в харю, не зрозуміє значить...стерти. Задовбали ці бидло-україніці.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду