У Львові буде «Русское радио» замість «Шарманки»

24 Травня 2012
12583
24 Травня 2012
13:43

У Львові буде «Русское радио» замість «Шарманки»

12583
ТАВР виводить у Львів «Русское радио»
У Львові буде «Русское радио» замість «Шарманки»

Радіохолдинг ТАВР запускає у Львові свою радіостанцію «Русское радио» на частоті ТРК «МАН» 91,1 МГц, на якій до цього мовило радіо «Шарманка». Змін до ліцензії ТРК «МАН» 23 травня внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Нагадаємо, наприкінці лютого ТАВР придбав радіокомпанію «Мюзік радіо», що перебувала в управлінні Business Radio Group, разом з її дочірніми компаніями. Однією із цих «дочок» була ТРК «МАН», на базі якої Business Radio Group розвивала своє радіо «Шарманка».

 

23 травня Нацрада внесла до ліцензії ТРК «МАН» зміни юридичної і фактичної адреси, власників, керівника, редакційної ради, позивних і програмної концепції.

 

Власником ТОВ «Телерадіокомпанія МАН» замість ТОВ «Мюзікрадіо Львів» (98,1%) і Владислава Ковтуна (1,9%) стало ТОВ «Телерадіоорганізація "Русское радио - Украина"» (100%).

 

Адреса, керівник і редакційна рада стали такими ж, як у «Мюзік радіо», зміни до ліцензії якого були внесені на попередньому засіданні 15 травня.

 

Позивним стало «Русское радио», програмна концепція відповідає концепції мережі «Русского радио».

 

Джерела «Детектор медіа» в ТАВРі пояснили, що в холдингу бачать перспективність «Русского радио» у Львові, оскільки там має популярність радіостанцію «Наше радіо» схожого формату. Крім того, загальнонаціональній мережі «Русского радио» для повного охоплення великих міст бракувало якраз Львова.

 

На частоті 91,1 МГц у Львові з 2003 року мовила станція «РадіоМан», з початку 2009 - Radio 4U польського радіохолдингу RMF, з кінця 2009 - «Шарманка».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12583
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
андрій
4287 дн. тому
супер радіо!!
Львів
4295 дн. тому
РУСКЕ НА ФІГ ШАРМАНКУ НАЗАД!!!!!!!!!
Ut
4360 дн. тому
Роман, а ти думав, що колись так буде? ЖЖЖесть
Русский
4360 дн. тому
Ура-а-а-а-а-а!!! Свершилось! :))
Вова
4360 дн. тому
FFFFFFUUUUUU !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду